Herrängens Gård

3,8
4 betyg
Redigera Herrängens Gård

Med anor från 1600-talet är Herrängens Gård ett gårdscafé och restaurang i en idyllisk miljö, precis intill Långsjön. Gården är blåmärkt av Stadsmuseet och får en att kastas tillbaka ett par hundra år, då många originaldetaljer är bevarade. Här finns något för alla oavsett om man bara vill komma förbi på en fika, ha sitt livs fest eller ett möte med kollegorna.

Under årsskiftet 2018-2019 tog de nya ägarna över rodret med ambitionen att utveckla gården till en plats att hänga på under alla möjliga tillfällen. Med plats för upp till 85 gäster finns det utrymme för livets stora stunder, om det så är bröllop, namngivning eller en hejdundrande födelsedagsfest. Lokalerna är intima och stämningsfullt inramade med vacker natur och Långsjöns ljuvliga vatten. Ta ett dopp, eller varför inte ha vigsel på bryggan?

Tisdag till söndag håller matcaféet öppet för den som är hungrig och på menyn finns färgglada frukostbowls, mackor och dagens lunch att njuta av i historisk miljö. När man blir sötsugen finns ett brett sortiment av smaskiga bakverk att frossa i. På söndagar från klockan 16 öppnar ”Scrappy hour” – då säljs överbliven mat och bakverk till halva priset för att minska matsvinnet.

Användarbilder på Herrängens Gård Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Herrängens Gård av Antonia O.
  • Bild från Herrängens Gård av Antonia O.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 apr 2023

Vi kom dit för lunch och var där relativt tidigt, i princip vid öppning och då kunde vi fritt välja bord. Det fylldes snabbt på med folk och kan ha varit svårare att få bord om vi kommit en timme senare.

Maten var som förväntat, inte 5/... Visa hela »

19 maj 2021

Underbart fint litet café med god mat och goda bakverk. Vänlig och trevlig service, de gör verkligen allt för att man ska trivas. Kan verkligen rekommenderas!

27 jun 2020

Nonchalant personal. Fruktansvärt respektlöst att ha intimhygien på bordet tillsammans med bakelser. Vid påpekande skrattas allt bort. Kommer aldrig dit mer🤢😷

10 nov 2021