Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Herrängens Gård

1,0
1 recension
Herrängens Gård

Med anor från 1600-talet är Herrängens Gård ett gårdscafé och restaurang i en idyllisk miljö, precis intill Långsjön. Gården är blåmärkt av Stadsmuseet och får en att kastas tillbaka ett par hundra år, då många originaldetaljer är bevarade. Här finns något för alla oavsett om man bara vill komma förbi på en fika, ha sitt livs fest eller ett möte med kollegorna.

Under årsskiftet 2018-2019 tog de nya ägarna över rodret med ambitionen att utveckla gården till en plats att hänga på under alla möjliga tillfällen. Med plats för upp till 85 gäster finns det utrymme för livets stora stunder, om det så är bröllop, namngivning eller en hejdundrande födelsedagsfest. Lokalerna är intima och stämningsfullt inramade med vacker natur och Långsjöns ljuvliga vatten. Ta ett dopp, eller varför inte ha vigsel på bryggan?

Tisdag till söndag håller matcaféet öppet för den som är hungrig och på menyn finns färgglada frukostbowls, mackor och dagens lunch att njuta av i historisk miljö. När man blir sötsugen finns ett brett sortiment av smaskiga bakverk att frossa i. På söndagar från klockan 16 öppnar ”Scrappy hour” – då säljs överbliven mat och bakverk till halva priset för att minska matsvinnet.

Användarbilder på Herrängens Gård

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 jun 2020

Nonchalant personal. Fruktansvärt respektlöst att ha intimhygien på bordet tillsammans med bakelser. Vid påpekande skrattas allt bort. Kommer aldrig dit merđŸ€ąđŸ˜·