Erssons Delibistro Fruängen

inga betyg
Fiskrestaurang
Skaldjursrestaurang
Fisk- och skaldjursaffär
Hemsida
Erssons
inga betyg
Hemsida

Erssons har funnits i Fruängen sedan 1970-talet och här har det alltid varit fokus på havets läckerheter. Bortsett från att äta lunch och middag kan man handla med sig råvaror från delidisken eller boka restaurangen för fest, mingel, skaldjurskvällar och andra events.

Längst ut på röda linjen döljer sig Erssons, en oanad fisk- och skaldjursveteran som är familjeägd och numera drivs i andra generationen. Erssons öppnade 1974 och var från början en klassisk liten fiskbutik, men utvidgades snart till att även bli en restaurang. I dag hittar man här en uppdaterad delibistro med allt under samma tak. Här går det lika bra att luncha och äta middag som att handla med sig fisk, skaldjur och andra delikatesser från de välfyllda hyllorna. Fokus ligger just på fisk och skaldjur, men man erbjuder även ostar, charkuterier, oljor, bröd, tillbehör och mycket annat, för att inte nämna färdigrätter och matkassar till helger och högtider.

På senare år har lokalen renoverats och i dag möts man av duvblå väggar, rödrutiga dukar, bistrostolar, draperier och mysig belysning. Den som vill äta lunch hittar fisk, husman och vegetariskt alternativ på menyn. Bortsett från dagens serveras även rätter som räksallad, räkmacka och caesarsallad och i kyldisken hittar man även take away-rätter. Middagsmenyn består av klassiker som toast skagen, moules och råbiff och man satsar även på fina viner på glas. För den som befinner sig i Nacka har Erssons även en systerkrog i Sickla där man också kan äta och handla med sig mat och delikatesser.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Erssons Användarbilder

Recensioner av Erssons

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

19 feb 2021

God mat och bra viner, alla på glas! Gullig personal. Du sitter i en mindre saluhall, härlig känsla