Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mahalo Söder

3,7
28 recensioner
Mahalo Söder

Mitt på Hornsgatan intill Zinkensdamm hittar du det ekologiska hälsocaféet Mahalo. Bakom står ett gäng tjejer som med sin kreativitet vill laga mat för kropp och själ med nya smakkombinationer. Maten skapas med lokala och ekologiska råvaror och man tar stor hänsyn till miljö och djur.

Färgglada Mahalo är välbefolkat, men du hittar oftast någonstans att sitta, vare sig du vill sitta på gatuplan tätt intill stora fönster och titta ut mot gatan eller något mer skyddat på den inre ”balkongen” en trappa upp. Under sommaren har caféet även en uteservering på bakgården, en skyddad terrass med solinsläpp.

Menyn är helt vegetarisk men erbjuder ett varierat utbud av olika smaker. Du hittar till exempel exotiska sallader, wraps, sötpotatis-pommes, pannkakor, acai bowls och sockerfria bakelser. Kaffet görs på havremjölk och det finns mängder av färskpressade juicer och smoothies.

Mahalo har mycket att erbjuda för den som är vegetarian eller vegan, såväl som för den med allergier eller intoleranser – eller helt enkelt uppskattar rawfood. All mat tillagas från grunden och är fri från gluten, laktos och raffinerat socker.

Här är även husdjur välkomna.

Se även Mahalo Odengatan

Användarbilder på Mahalo Söder Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mahalo Söder av Linda K.
  • Knivsöder – Bild från Mahalo Söder av Alexandra L.
  • Bild från Mahalo Söder av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2019

Väger mellan 2 & 3. Mest för att vi fick vänta i 40 min efter att vi beställt lunch! Lunch måste gå fort, speciellt när man bara har 3 sallader på menyn, de andra var nämligen strukna från menyn. Det borde inte vara någon överraskn... Visa hela »

11 dec 2017 · Uppdaterad

Stockholms bästa acai bowls finns här! Men även supergoda mackor, wraps och sallader som är fräscha och mättande. Även tips till alla vego-burgar älskare! Det märks att allt är gjort från grunden i minsta detalj, som det egengjorda jordnöt... Visa hela »

Listad i: Favoriter
19 sep 2018

Läskande raw-fika!!!!! Snickerskakan, my god... himmelskt god.

Ett väldigt mysigt ställe med härlig kulör på interiören, trevlig personal och god mat i allmänhet. Inte alls typiskt svenskt utan man får en utlandskänsla från maten som... Visa hela »

22 aug 2018

Mysigt ställe med fräsch mat som passar veganer, hälsopersoner eller någon som bara vill äta en god måltid. Man kan få allt från en acai bowl, nudel bowl eller soya burgare, eller bara en nyttig kaka till kaffet. När maten är klar ställs den... Visa hela »

10 apr 2018

Är man ute efter stans godaste Acia bowls i många olika kombinationer samt nyttigheter i mat och dryck så är detta stället. Lokalen är relativt mysig men känns lite enkel och ljudet studsar en heldel men färgerna och stämningen är på topp. My... Visa hela »

1 maj 2020

Beställde på übereats! Knivsöder- skulle ha varit bättre med färskt friterad tofu (säkert för att den var levererad). Magiska sötpotatispommes! Kommer nog vilja testa i lokalen nån gång :)

31 mar 2019

Smit in från stressiga Hornsgatan och ät en fantastisk god bowl. Något stökig lokal, men har hört att uteserveringen är topp!

1 nov 2016

Fräsch lokal och riktigt goda lunchsallader.

21 aug 2018

Stället är magiskt, riktigt veggiheaven, påminner om ställen jag varit på i Bali. Deras utbud är otroligt gott med vackra upplägg. Deras rawfoodcakes to idé for

24 jan 2020

Jag kan inte tro detta ställe!
Under alla mina tre besök/försök har jag fått dryg personal som nästan slängde ut andra kunder för att få lediga platser till nyare.

Kaffet var slut och fylldes på ibland.
Min beställning på... Visa hela »

5 apr 2019

Helt klart ett hälsocafé olika bowls som man kan välja med olika toppings! Finns något som passar det flesta! Supergod nudelsallad!

Käkade en bowl, som var supergod, läskar säker bättre på sommaren! Skålen är rund och snurrar så... Visa hela »

5 mar 2019

Fantastiska bowls! Testat 3 olika, med olika toppings - alla fantastiskt goda! Ej testat salladerna, men det blir nästa gång!

9 maj 2019

Översätt till svenska »

This is a great concept. A lot of the food is made to order and everything is very fresh. The salad "Knivsöder" is My alltime favorite, You HAVE to order it when You come here. The Bowls are amazing too. The best Acai-bowl is without any doubt the best one I´ve ever had. Generou... Visa hela »

11 apr 2016 · Uppdaterad

Det tog mig nästan ett år att ta mig till Hälsocafét för första gången och istället för att sörja de goda måltider jag gått miste om tänker jag njuta av den jag åt och hoppas fler tar sig i kragen och går hit. Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt god mat som passar perfekt i instagram-flödet men ett miljö-tänk, trevlig personal, härlig inredning och grym uteplats på innegården. Helt klart att rekommendera!

8 feb 2019

Bra utbud med behandla alternativ men jag måste ändå säga att jag tycker det finns andra ställen som jag hellre hade besökt..

20 nov 2019

Älskar detta ställe. Har vart stammis sedan start och uppskattar både personal och mat och den bohemiska inredningen.
Att starta dagen med en acaibowl eller luncha på en Knivsöder är att rekommendera. Och att sitta och chilla på den mysiga terassen sommartid... Visa hela »

18 jul 2019

Bra veganställe. Önskar att de hade fler rätter utan soja, socker och gluten, då hade betyget blivit högre.

2 jul 2020

Vilket ställe! 😍
Mysigt inrett & trevlig personal.
Jag och min tonåring beställer varsin
Smoothiebowl till frukost och kaffe.
Så.himla.gott.
Vi lär ju komma tillbaka nästa gång vi är i storstan. 😁

Och här ska kö... Visa hela »

11 nov 2019

Otroligt gott, otroligt fräscht. Loaded fries... Bland det godaste jag ätit i pommesväg

Sida 1 av 2