Mahalo Söder

4,0
40 betyg
Redigera Mahalo Söder

Mitt på Hornsgatan intill Zinkensdamm hittar du det ekologiska hälsocaféet Mahalo. Bakom står ett gäng tjejer som med sin kreativitet vill laga mat för kropp och själ med nya smakkombinationer. Maten skapas med lokala och ekologiska råvaror och man tar stor hänsyn till miljö och djur.

Färgglada Mahalo är välbefolkat, men du hittar oftast någonstans att sitta, vare sig du vill sitta på gatuplan tätt intill stora fönster och titta ut mot gatan eller något mer skyddat på den inre ”balkongen” en trappa upp. Under sommaren har caféet även en uteservering på bakgården, en skyddad terrass med solinsläpp.

Menyn är helt vegetarisk men erbjuder ett varierat utbud av olika smaker. Du hittar till exempel exotiska sallader, wraps, sötpotatis-pommes, pannkakor, acai bowls och sockerfria bakelser. Kaffet görs på havremjölk och det finns mängder av färskpressade juicer och smoothies.

Mahalo har mycket att erbjuda för den som är vegetarian eller vegan, såväl som för den med allergier eller intoleranser – eller helt enkelt uppskattar rawfood. All mat tillagas från grunden och är fri från gluten, laktos och raffinerat socker.

Här är även husdjur välkomna.

Se även Mahalo Odengatan

Användarbilder på Mahalo Söder Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mahalo Söder av Marcus S.
  • Bild från Mahalo Söder av Marcus S.
  • Bild från Mahalo Söder av Marcus S.
  • Bild från Mahalo Söder av Lisa S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 dec 2017 · Uppdaterad

Stockholms bästa acai bowls finns här! Men även supergoda mackor, wraps och sallader som är fräscha och mättande. Även tips till alla vego-burgar älskare! Det märks att allt är gjort från grunden i minsta detalj, som det egengjorda jordnöt... Visa hela »

5 sep 2019

Väger mellan 2 & 3. Mest för att vi fick vänta i 40 min efter att vi beställt lunch! Lunch måste gå fort, speciellt när man bara har 3 sallader på menyn, de andra var nämligen strukna från menyn. Det borde inte vara någon överraskn... Visa hela »

19 sep 2018

Läskande raw-fika!!!!! Snickerskakan, my god... himmelskt god.

Ett väldigt mysigt ställe med härlig kulör på interiören, trevlig personal och god mat i allmänhet. Inte alls typiskt svenskt utan man får en utlandskänsla från maten som... Visa hela »

22 aug 2018

Mysigt ställe med fräsch mat som passar veganer, hälsopersoner eller någon som bara vill äta en god måltid. Man kan få allt från en acai bowl, nudel bowl eller soya burgare, eller bara en nyttig kaka till kaffet. När maten är klar ställs den... Visa hela »

4 apr 2022

Mahalo - är väl nu ett ställe ALLA har varit på i Stockholm! Här bjuds du både av färgglad inredning och mat. Allt på menyn är vegetariskt och kaffet görs på växtbaserad mjöl (går inte att få vanlig mjölk).
Ä... Visa hela »

10 apr 2018

Är man ute efter stans godaste Acia bowls i många olika kombinationer samt nyttigheter i mat och dryck så är detta stället. Lokalen är relativt mysig men känns lite enkel och ljudet studsar en heldel men färgerna och stämningen är på topp. My... Visa hela »

1 nov 2016

Fräsch lokal och riktigt goda lunchsallader.

9 feb 2023

Fantastisk god Kale Yeah. Stor portion som mättar dubbelt då den serveras varm. Hade fått 5 stjärnor om bord/stolar hade varit bekvämare, här är det inte meningen att man ska sitta länge.

11 apr 2016 · Uppdaterad

Det tog mig nästan ett år att ta mig till Hälsocafét för första gången och istället för att sörja de goda måltider jag gått miste om tänker jag njuta av den jag åt och hoppas fler tar sig i kragen och går hit. Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Fantastiskt god mat som passar perfekt i instagram-flödet men ett miljö-tänk, trevlig personal, härlig inredning och grym uteplats på innegården. Helt klart att rekommendera!

11 sep 2022 · Uppdaterad

Bästa veganska stället!!!

21 aug 2018

Stället är magiskt, riktigt veggiheaven, påminner om ställen jag varit på i Bali. Deras utbud är otroligt gott med vackra upplägg. Deras rawfoodcakes to idé for

8 mar 2021

Favorit. Jättegod mat och fika, mysig lokal. Ännu finare nu efter renoveringen.

31 mar 2019

Smit in från stressiga Hornsgatan och ät en fantastisk god bowl. Något stökig lokal, men har hört att uteserveringen är topp!

5 mar 2019

Fantastiska bowls! Testat 3 olika, med olika toppings - alla fantastiskt goda! Ej testat salladerna, men det blir nästa gång!

5 apr 2019

Helt klart ett hälsocafé olika bowls som man kan välja med olika toppings! Finns något som passar det flesta! Supergod nudelsallad!

Käkade en bowl, som var supergod, läskar säker bättre på sommaren! Skålen är rund och snurrar så... Visa hela »

1 maj 2020

Beställde på übereats! Knivsöder- skulle ha varit bättre med färskt friterad tofu (säkert för att den var levererad). Magiska sötpotatispommes! Kommer nog vilja testa i lokalen nån gång :)

24 jan 2020

Jag kan inte tro detta ställe!
Under alla mina tre besök/försök har jag fått dryg personal som nästan slängde ut andra kunder för att få lediga platser till nyare.

Kaffet var slut och fylldes på ibland.
Min beställning på... Visa hela »

8 aug 2021

Stans bästa acaibowl! Även andra rätter som är mycket bra. Supertrevlig personal och trevlig stämning! Mysig bakgård också! Det känns dock lite underbemannat ibland och då kan det bli rörigt. Älskar dock detta ställe och har gått h... Visa hela »

19 jun 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Otroligt värt tågresan från Västerås!!!!

Sida 1 av 2