Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

My Vegina Odenplan

3,8
11 betyg
Redigera My Vegina Odenplan
My Vegina Odenplan

Sugen på salladbowls, smoothies och andra plantbaserade nyttigheter? På den lilla vegandelin My Vegina (kort för My Vegan Regina – My vegan queen) vid Odenplan hyllar man livet med allt som är snällt mot moder jord. Här kan man stanna till och handla med sig en hälsosam lunch bland gröna palmblad och mönstrade djungeltapeter.

Se även My Vegina Söderhallarna

Användarbilder på My Vegina Odenplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Stewie - Bild från My Vegina Odenplan av Deniz F.
  • Bild från My Vegina Odenplan av Ida B.
  • Bild från My Vegina Odenplan av Catrin M.
  • Bild från My Vegina Odenplan av Louise T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 jun 2018

Bra att veta innan jag skriver vidare: jag var på plats med Ida B så våra upplevelser är rätt lika.

Applåder till namnet! Hur underbart känns det inte att få frossa på ett ställe som heter MyVegina. Tänk om de vågat ta det... Visa hela »

20 jun 2018

My Vegina (älskar namnet) har precis öppnat och som alla ställen behöver de lite tid för att hitta sitt sätt. Jag tror verkligen att det här kommer att bli bra, och du bör absolut gå dit. Denna gång var det några missar som jag tror kommer fö... Visa hela »

29 jan 2020

Jag testade deras sallad AvoBerry med jordgubbar och avokado, som var riktigt god. Salladen hade en bra blandning av goda grönsaker och bär. Det är en lite dyrare lunch (129kr)

7 feb 2020 · Uppdaterad

Gillar verkligen detta ställe! Helt vegansk meny som har flera goda och kreativa sallader, mackor etc. Har testat både sallad och deras ”Stewie” och är imponerad av båda. Salladen med jordgubbar och nötter är min favorit!

Lite högre prislapp... Visa hela »

16 jan 2020

Ett ställe i min smak!

Älskar all clean food de har här. Ett ställe att gå till för att få en fräsch lunch!
Jag åt deras papaya-sallad, älskar papaya!

Jag föredrar nog hellre när salladen är mixad, då man... Visa hela »

25 feb 2019

Vilket paradis!! Som att hitta ett undangömt Bali, helt i min smak! Det finns allt från vegan, glutenfria alternativ, smoothies bowls, sallader, varma/kalla drycker mm.

Salladen som jag åt var ordentligt fylld med massor av godsaker och det var knappt att jag orkade ä... Visa hela »

6 aug 2019

Härligt ställe med en mycket fräsch meny. Jag tog en sen frukost här och åt då en macka (smashad avo) och drack en smoothie och båda smakade väldigt bra. Något dyrare för en frukost men jag kommer besöka på nytt då det smakade vä... Visa hela »

29 maj 2020

Har kommit till odenplan sedan det öppnade. Kvalitén är tyvärr inte vad det brukade vara. Salladen som brukade vara gjord med kärlek känns numera ihopslängd och innehållet är inte balanserat. Har noterat att de billiga ingredienserna som riven röd... Visa hela »

18 jul 2019

Få sallader som är fria från gluten, soya och socker. Jag fick köra en specialare. Tyckte dessutom att salladen var lite dyr i förhållande till mängd. Därför har jag bara varit där en gång trots att jag bor på Odenplan.

15 aug 2018

Finaste och med kärleksfulla salladerna i stan - här läggs det hjärta i allt som görs och det är så gott och fresh! x Caroline

1 jul 2018

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Gott kaffe med en härlig djungel atmosfär. Ägaren är trevlig och du kan känna att hon lagt hela sitt hjärta på denna plats. Gå och testa:)!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.