Greasy Spoon Odenplan

3,4
25 betyg
Restaurang
Hemsida
Instagram
Greasy Spoon
3,4
25 betyg
Hemsida
Instagram

Det populära brittiska brunchkonceptet Greasy Spoon startade på Södermalm och ynglade av sig i Vasastan hösten 2016. Här äter du frestande frukost- och brunchrätter hela dagen.

Föreslå ändringar

Recensioner av Greasy Spoon

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 aug 2023

Till Greasy Spoon Hagagatan går du när du vaknar tidigt en lördagmorgon och suget efter Full English Breakfast är stort!! Rätt blandad meny, mycket vispgrädde och frukt men jag rekommenderar att man kommer hit för två rätter : Full English och Bacon 100... Visa hela »

11 feb 2023

Att gå hit känns som att äta brunch i New York. De har nya specialrätter varje vecka och trevlig personal. Frukosten/brunchen är god men inte 5-stjärnig. Trots att man är där tidigt (de öppnar 10) kan jag tycka att man ofta blir placerad på vä... Visa hela »

21 dec 2022

Väldigt god brunch! Många alternativ så finns nog något till alla. Väldigt populärt vid ”brunchtiden” så kom innan eller efter så finns de nog plats. Varit här två gånger o vart lika nöjd. Ett litet minus är att jag... Visa hela »

13 feb 2019 · Uppdaterad

Om man gillar denna typ av koncept, det vill säga menyn med avokadomackan, bowlen, pannkakorna med massa toppings och engelska frukosttallriken paketerat som en instagramvänlig dröm - då har du kommit rätt. Snygg luftig lokal, sköna beiga skinnfåtöljer och b... Visa hela »

24 jun 2019

Jag gillar ju grejen med "Breakfast all day" och således passar det här mig väldigt gott!

Vi har var här på sommaren och det var riktigt bra väder vilket gjorde att vi valde att sitta ute. Har därför inte så mycket att säga om... Visa hela »

26 feb 2020

Hade turen att för en gångs skull pricka in en dag då det inte var fullt med folk och väntetiden en timme lång. Men vad vet jag kanske hypen kring greasy spoon inte är lika stor längre?

Konceptet är frukost hela dagen, väldigt trevligt! Tycke... Visa hela »

12 jul 2019

Jag hade skräck för att stå i lång kö och vänta på brunch med barnen dom jag har sett på söder, Men Men Men, vi fick vänta bara i 12 minuter på en söndag kring 11:30ish!

Fräschare, luftigare lokal med väldigt trevli... Visa hela »

22 jan 2019

Lokalen är större och luftigare än systercafet på söder
Däremot är kön och väntetiden för plats lika lång.
Frukost hela dagen varje dag med några specials under helgen.
Är maten innovativ och groundbreaking, nej det ä... Visa hela »

10 sep 2020

God mat och trevligt bemötande med snabb service! Dock kunde chiapuddingen ha fått smaka lite mer och det är ju ett minus att man inte kan boka bord. Det är tråkigt att behöva stå och köa och eventuellt få ett besked om väntetid på en timme... Visa hela »

Listad i: Best of brunch
29 jan 2018

Greasy Spoon har en all-day-breakfast meny, så här vet du vad du får och du går hit i ett syfte att unna dig american pankakes eller full english breakfast, t. ex. Man förstår ju varför det är kö på lördag- och söndagmornar. ... Visa hela »

11 mar 2020

Varit här flertal gånger vid detta lag - älskar brunchställlen som dessa och hoppas att fler liknande öppnar snart! Med tanke på alla köer borde så vara fallet.. Just kö-problematiken är det sämsta med Greasy Spoon - dock plus för att de... Visa hela »

Listad i: Brunch-favoriter
7 sep 2019

Alltid god mat och rejäla portioner! Var som mest spännande vid öppning när den klassiska och trendiga brunchen American Pancakes med topping, eggs benedict och avokadomacka trendade! Gillar man det så har man kommit helt rätt, maten är jättegod!

Ha... Visa hela »

30 jan 2020

Trevligt ställe men härlig personal. Lokalen är fräsch och ljus. Älskar konceptet att äta frukost hela dagen. Är man ett stort gäng, beställ många rätter och dela!! 😍

22 nov 2016

Lika gott och trevligt som på söder.

13 jul 2021

de nice sanningen

24 apr 2021

Helheten gör detta till en väldigt trevlig brunch restaurang, var man gärna spenderar en förmiddag. Det tråkiga är att deras icke söta maträtter inte håller standarden; äggs Benedict är lite halvtrist och gravade laxen inte toppen. Däremo... Visa hela »

10 jun 2021

Lång kö där de säger att man inte kan boka bord, men ändå glider det in ett gäng som har fått sitt bord reserverat. Kom dit med barnvagn och en nyfödd bebis en gång men var inte välkomna trots att hela lokalen var tom (kom en vardag). Nä... Visa hela »

2 mar 2022

Vi åt The punk rosti och Smashed avocado, samt drack 2 olika juicer. Allt var underbart gott och snyggt!!

23 jul 2018

Bästa brunchen i Stockholm! I högre prisklass men absolut värt det pga miljön, servicen och såklart menyn.

Listad i: Vasastan guldkorn
29 jan 2022

Helt ärligt, om man inte kommer vid öppning så är det antingen kö som är lång eller väntelista på över en timme, bokningssystem vore att föredra , katastrof tyvärr :(.

Sida 1 av 2