Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Panini Drottninggatan

4,0 • 2 recensioner
Panini Drottninggatan

Sedan 1990 har Panini erbjudit stressade stockholmare snabba färdigrätter, kaffe och fika i farten. Idag är kedjan väletablerad, med måltidsbutiker över hela stan. En av dem hittar du på Drottninggatan 2 nära Gustav Adolfs torg.

Panini handlar om snabba, men vällagade rätter på schyssta råvaror till överkomliga priser. I butiken och caféet på Drottninggatan 2 fylls hyllorna med sallader, wraps, asiatiska bowls, matiga smörgåsar, juicer, snacks och andra hälsosamma inslag för den på språng. Här går det lika bra att handla med sig takeaway som att slå sig ner och äta eller fika på plats. I den ljusa lokalen samsas modern, avskalad inredning med hemtrevlig utsmyckade vägghyllor, nära både city och Gamla stan.

I spetsen för Panini står Ricard Constantinou, som grundade konceptet tillsammans med sina bröder Alexandro, Christo och Pierre. Tillsammans ville de satsa på att förenkla vardagen för sina gäster utan att kompromissa med smakupplevelser eller hälsa. Idag står Ricard Constantinou även bakom andra populära koncept i Stockholm, som K25 och Teatern.

Se även Panini Kungshallen, Panini Kungsholmen, Panini Söderhallarna, Panini Östermalmstorg, Panini Garnisonen, Panini Regeringsgatan, Panini Birger Jarlsgatan, Panini Hamngatan, Panini Jakobsbergsgatan, Panini Torsplan, Play, Panini Humlegårdsgatan, Panini Centralen Tunnelgången

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2018

Panini är panini, vilken du än går till så får man goda och fräscha sallader! Här var dock servicen sämre än på andra ställen tyvärr.
Brukar ofta äta lunch eller lättare middag runt om i Stockholm på panini. Jag vet... Visa hela »

28 maj 2018

Översätt till svenska »

Perfect! Close to the Royal Palace.