Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

K25

3,5
13 betyg
Redigera K25

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 nov 2020

Ganska stor mörk lokal med flera fastfood-ställen att välja på. Funkar om man är flera som inte kan komma överens om vad man ska äta. Men ganska mörkt och stimmigt så man blir inte långvarig. Ligger precis under Regeringsgatan-bron över Kungs... Visa hela »

31 okt 2018

En lång sal med massvis av restauranger i olika slag och som serverar olika smaker. När man kommer in vet man inte riktigt vart man ska börja eller hur man ska tänka. är inte mitt favorit ställa att gå till för det är så svårt att se vad de... Visa hela »

11 mar 2020

K25 är perfekt gör en lunch eller snabb middag. Det gäller att inte få beslutsångest bara! Det finns många restauranger här att välja bland. Ibland svårt att få sittplatser. Jag testade Mama ”bun med porchetta” och bao från Wan... Visa hela »

9 dec 2015

Snabbmat när den är som bäst. Återkommer till K25 åtminstone varannan vecka, vilket får anses som en fullträff. Sjukt stort utbud och prisvärt. Det går verkligen att komma hit ett par gånger i veckan och ändå variera sig. Sushi, dumpl... Visa hela »

Listad i: Take away
11 jul 2022

Perfekt för en snabb lunchpaus på stan. Varierande kvalitet på ställena men jag rekommenderar snackbar och hattori sushi devil.

31 okt 2018

Stockholm första värda foodcourt. Minns när det öppnade och lyckan var obeskrivlig. Alla ens favvoställen på ett och samma ställe. God mat
Snygg industriell stil, bra med sittplatser.
Hög ljudnivå, alltså hög! Du kommer inte hit fö... Visa hela »

24 aug 2015 · Uppdaterad

K25 har halkat efter. Föredrar Jim Lim men sedan rätten red curry togs bort besöker jag sällan mathallen.

23 apr 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Restaurangtorg som matställe. Mycket få platser och stinkande atmosfär, skulle bara rekommendera det take away. Massor av alternativ, Kebeb, hamburgare, Asiatisk...

26 aug 2017

Riktigt fint ställe med supergoda hamburgare från både snackbar och Vigårda! Tycker även deras currymat är mumsig

27 feb 2023

26 feb 2023

6 mar 2022

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.