Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sosta Jakobsbergsgatan

0,0 • 0 recensioner
Sosta Jakobsbergsgatan

Sosta på Jakobsbergsgatan har bytt namn och ägare. Mer information kommer inom kort. Sosta finns även på Sveavägen, se här

Kaffe och Italien. Italien och kaffe. Kaffe i Italien. Italienarna vet hur de ska göra sitt kaffe, till skillnad från de flesta svenskar. Det finns dock ett par pärlor i Stockholm värda ett besök. En av dem är Sosta.

Denna pyttelilla inrättning är precis vad Stockholms kaffeentusiaster behöver. Hit går du inte för en 3-literslatte och fika i 2 timmar utan här dricker du en espresso på stående fot, inga krusiduller! Personalen vet vad bra kaffe innebär och känslan av Italien och trend är slående. I många fall består personalen dessuom av italienare och beställningarna blir lite extra roliga att göra när man försöker knacka ihop något på svensk-engelsk-italienska. I den lilla "baren" beställer du kaffe samt något att tugga på vid önskemål. Det finns lite bakverk samt en del mackor för den hungrige.

På Sosta dricker du din kaffe stående. Perfekt efter maten eller om du är på språng i området. Sosta har självklart anammat den italienska traditionen att du skall kunna beställa en espresso för ett mynt och en dubbel för två. Således får du din espresso för tio respektive tjugo kronor!

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sosta Jakobsbergsgatan!