Thelins Grand Café & Vinbar

2,8
4 betyg
Café
Vinbar
Thelins
2,8
4 betyg

Fika, frukost, charkbricka, vin, bakverk och gott om variationer på kaffe – det är vad du kan förvänta dig på Thelins Grand Café & Vinbar. Caféet håller öppet hela veckan, så har du vägarna förbi Kungsträdgården kan du hitta det mesta här när andan faller på.

I ett ståtligt glashus mitt i Kungsträdgården hittar man Thelins Grand, ett unikt café och vinbar med både fika, mat och dryck från morgon till kväll. Här har man god utsikt över årstidsskiftningarna i Kungsträdgården, från blommande körsbärsträd till skridskoåkare. Drick en svalkande drink under solen på uteserveringen under sommarhalvåret, eller ta en värmande AW med vännerna under vintermånaderna.

Fikabrödet kommer dagsfärskt från hantverksbageriet i Gröndal och fräscha råvaror ligger till grund för maten. I bistron råder en internationell atmosfär som för tankarna till kontinentala städer med glasväggar, upplysta hyllor med viner och generös takhöjd. Den internationella bistrokänslan speglas också i menyn, som bland annat bjuder på burgare, toasts, sallader och matiga mackor som huvudrätter, och mindre rätter och chark att snacksa på till drycken. Bland dryckerna hittar man förutom ett brett sortiment kaffe och egna cocktails också röda och vita viner, bubbel, rosé för glada sommardagar och förstås champagne för firanden eller bara som guldkant på vardagen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
4

Recensioner av Thelins

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Klassiskt turisthak, likgiltigt

Gott och mysigt lunchställe med härligt bageri fika till kaffet! Fint läge med en stor uteservering med utsikt över kungsan. God sallad och bullar och lunchen var väldigt trevlig! När man skulle beställa var de dock väldigt tidseffektiva i kassan men de blev o...

Lokalen har en väldigt smal planlösning där man kommer rakt in i kön till kassan vilket blir en aning otympligt och många trängs på en liten yta. Just när jag var där tog det väldigt lång tid att beställa trots att det endast stod två...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
4

Representerar du Thelins Grand Café & Vinbar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Thelins Grand Café & Vinbar?

Vi har klassificerat Thelins som:

  • Cocktailbar
  • Vinbar
  • Champagnebar

Var ligger Thelins Grand Café & Vinbar?

Thelins Grand Café & Vinbar ligger på Kungsträdgårdsgatan 13, 111 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 250m).