Thelins Konditori Kungsgatan

inga betyg
Konditori
Café
Thelins
inga betyg

Hantverksbageri är anrika Thelins melodi, och det har det varit i över hundra år. På Thelins filial på Kungsgatan kan man slå sig ner för en fika, komma förbi på en lunch eller köpa med sig bullar och bröd. Allt bakas lokalt, med naturliga råvaror, i bageriet i Gröndal.

Tid och värme är ledorden som Thelins lever efter. Tid att låta brödet utveckla de bästa smakerna och värme för den perfekt frasiga skorpan. Sedan starten för över hundra år sedan har de behållit sitt grundkoncept – att vara ett traditionellt hantverkskonditori med allt från klassiska matbröd, prinsesstårtor och mazariner till moderna bakverk, praliner och croissanter. Här infinner sig ofta ett mysigt sorl från gäster i alla åldrar som umgås över en kopp kaffe.

I det breda sortimentet finns något för alla. Här serveras både frukost, lunch, varm mat som husmanskost och grillade smörgåsar, samt fika i alla färger och former. Sortimentet uppdateras ofta och varierar enligt säsong, men klassikerna består. Här behöver man inte heller välja mellan kaffe och ett glas vin till maten – caféet har nämligen alkoholtillstånd och en liten men väl avvägd vinlista.

Thelins vårdar sitt långa arv ömt, men välkomnar också moderna inslag och hämtar gärna inspiration från hela världen. Lokalen för tankarna till klassiska konditorier med naturmaterial, caféstolar, hemtrevlig belysning och en lång disk som dignar av mackor, tårtor och fika för alla tillfällen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Thelins Bilder

Recensioner av Thelins

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Thelins Konditori Kungsgatan!

Kontaktinformation

Representerar du Thelins Konditori Kungsgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Thelins Konditori Kungsgatan?

Thelins Konditori Kungsgatan ligger på Kungsgatan 51, 111 22, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).