Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Two Fat Ladies

3,0
2 recensioner
Two Fat Ladies

Med inspiration från brunchkulturen i Melbourne har Two Fat Ladies på Valhallavägen gett sina brunchrätter en kreativ och spännande twist. Här kan du äta en nyttig frukost, eller mätta magen med en ordentlig all-day brunch, som man är tänkt att stå sig på.

Australien har med sina nyttiga brunchrätter blivit en förebild för många brunchfantaster, och den som suktar efter ett liknande alternativ i Stockholm kan hitta det på Valhallavägen 55. Här ligger brunchcaféet Two Fat Ladies, vars två ägare, Semi och Sooky, har låtit sig inspireras av Melbourne och dess cafékultur.

På menyn hittar du brunchrätter för såväl köttätare som vegetarianer och veganer, bland annat egna varianter av pocherade ägg, bönor och croque monsieur. Självklart kan du även räkna med maffiga milkshakes i stil med "cookies & cream", smoothies och kaffealternativ såsom "dirty cappuccino", "flat white" och matcha latte. Den som föredrar frukost kan starta dagen med exempelvis en acaibowl eller hemgjorda scones.

Caféet, som öppnade våren 2020, är dekorerat med små tygdockor som pryder hyllorna runt disken, tillsammans med kaktusar och andra små prylar. Öppet är det från morgon till eftermiddag.

Användarbilder på Two Fat Ladies

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 okt 2020

Kan tyvärr verkligen inte rekommendera detta ställe. Personalen är relativt trevlig, men om gäster får vänta länge är det på sin plats att be om ursäkt och eventuell erbjuda påtår på dryck. Vi fick vänta i 50 minuter på... Visa hela »

2 mar 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Cool hipster plats med fantastisk mat. Påminner mig om en hel del Melbourne bruncher. Måste besöka!