Two Fat Ladies

2,6
7 betyg
Café
Hemsida
Instagram
Two Fat Ladies
2,6
7 betyg
Hemsida
Instagram

Med inspiration från brunchkulturen i Melbourne har Two Fat Ladies på Valhallavägen gett sina brunchrätter en kreativ och spännande twist. Här kan du äta en nyttig frukost, eller mätta magen med en ordentlig all-day brunch, som man är tänkt att stå sig på.

Australien har med sina nyttiga brunchrätter blivit en förebild för många brunchfantaster, och den som suktar efter ett liknande alternativ i Stockholm kan hitta det på Valhallavägen 55. Här ligger brunchcaféet Two Fat Ladies, vars två ägare, Semi och Sooky, har låtit sig inspireras av Melbourne och dess cafékultur.

På menyn hittar du brunchrätter för såväl köttätare som vegetarianer och veganer, bland annat egna varianter av pocherade ägg, bönor och croque monsieur. Självklart kan du även räkna med maffiga milkshakes i stil med "cookies & cream", smoothies och kaffealternativ såsom "dirty cappuccino", "flat white" och matcha latte. Den som föredrar frukost kan starta dagen med exempelvis en acaibowl eller hemgjorda scones.

Caféet, som öppnade våren 2020, är dekorerat med små tygdockor som pryder hyllorna runt disken, tillsammans med kaktusar och andra små prylar. Öppet är det från morgon till eftermiddag.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Two Fat Ladies Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Two Fat Ladies

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov. 2020

Jag har velat besöka Two fat ladies sedan de öppnade och jag hörde talas om det. Älskar brunch och hört och sett på bilder som vänner tagit att Melbourne är the place to be för otroliga bruncher. När jag fick höra att detta ställe var Melb... Visa hela »

28 maj 2023

Sämsta restaurangbesök jag varit med om! Väntade 75 minuter på dålig mat som vi fick i omgångar. Lite och dålig mat. Fick betala innan maten. Fick info om att vissa rättar vi hade beställt och betalt för var slut 45 min efter beställning. Visa hela »

23 jan. 2021

Hade rätt höga förväntningar pg a snygga bilder på instagram osv men det var verkligen katastrof. Åt inte upp... Min milkshake var ok men gör bättre hemma själv.

22 nov. 2020

Brunch är så jävla najs!! Och det här är ett helt ok ställe. Tog en macka med ett berg av pålägg på. Gott och kul. Deras cappuccino vart helt ok.

Stort pluss för de veganska alternativen.

11 okt. 2020

Kan tyvärr verkligen inte rekommendera detta ställe. Personalen är relativt trevlig, men om gäster får vänta länge är det på sin plats att be om ursäkt och eventuell erbjuda påtår på dryck. Vi fick vänta i 50 minuter på... Visa hela »

31 okt. 2020

Översätt till svenska »

The fatty patty is so delicious and service really on point.Thank you had a lovely time.

2 mars 2020

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Cool hipster plats med fantastisk mat. Påminner mig om en hel del Melbourne bruncher. Måste besöka!