Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

À la Lo café & cantine

4,5
10 betyg
Redigera À la Lo café & cantine

À la Lo café och cantine är en plats där du kan äta och dricka gott i en nytänkande cafémiljö. Kom i sällskap eller bara du.

Användarbilder på À la Lo café & cantine Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från À la Lo café & cantine av Louise N.
  • Bild från À la Lo café & cantine av These S.
  • Bild från À la Lo café & cantine av These S.
  • Bild från À la Lo café & cantine av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 mar 2023

Trevligt ställe som är sådär lite "söder rufft" och härligt som man gillar. Opretentiöst. Ofta fullt så brukar plocka upp på vägen hem från min träning. Här även ätit frukost här och fikat. Jag tar alltid f... Visa hela »

21 maj 2022

Recension baserad på brunch en lördag.

Menyn är helt vegansk, vilket i mina ögon är helt i rätt tid. De har en meny med lite av allt man kan tänkas vilja äta och dricka på en frukost eller brunch. Själv åt jag en avokado-macka som v... Visa hela »

1 feb 2023 · Uppdaterad

Ett favoritställe. Tipsar alltid alla om att gå hit. Tar alltid en obligatorisk croissant pga Stockholms godaste, en frozen babanabowl och avokadomackan. 🌟 Hunden är välkommen.
Enda negativa: ofta fullt och högljudd mixer från köket, men det tänker man... Visa hela »

25 mar 2023

Hur kan jag inte recensera A la lo ännu? Mitt favofik ju!

Finns ingenting jag inte älskar på A la lo. Maten är alltid OTROLIG, och så menar jag alltid. Personalen så gulliga, inredningen så fin. Det enda negativa är väl att det ofta är f... Visa hela »

27 jan 2023

Hemtrevligt och vällagat! Plus för att allt är veganskt. Litet minus för att det är svårt att hitta plats på helger, ganska litet och få sittplatser. Men väldigt gott och very cute!

25 mar 2023

Det här är min typ av brunch-ställe! Allt är växtbaserat och verkligen mumsigt! Precis den typ av extra allt man vill ha på en brunch, såsom massa färska bär och hemgjord granola.

Litet minus att det är få sittplatser och att det tog... Visa hela »

Listad i: Brunch Stockholm
15 maj 2021

Nytt favoritställe! Och är inte allt för upptäckt ännu, var enkelt att få bord en lördag. Trevlig personal, ingen bordsservering dock. Åt en såå god avocadomacka på lavain. Och till dessert delade jag på en nice cream bowl med mitt sä... Visa hela »

Listad i: Brunch-favoriter
3 aug 2020

Mitt nya favvoställe!
Påminner lite om Pom & Flora men känns mer modernt och rätt i tiden.
Personalen är supergulliga och lokalen är jättefin. Jag åt en frozen bananyoghurt och åt en avokadomacka med bla koriander. Till det ett glas lemona... Visa hela »

Listad i: F R U K O S T
22 nov 2020

Ett helveganskt brunch hak. Bara det är ju grymt.
Supermysig personal i denna lilla resturang. Skönt att en inte behöver flumma ner hela inredningen bara för att det är ett vegansk allternativ. Även om jag även gillar nerflummade ställen.

Vi tog... Visa hela »

11 mar 2021

Stans godaste kaffe!
Och croissanter är helt fantastiska👍

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.