Woodstockholm Kiosk

4,0
2 betyg
Café
Woodstockholm Kiosk
4,0
2 betyg

Mitt i grönskan på Mosebacke torg hittas Woodstockholms afterwork-bar. Här kan man stanna till för ett svalkande glas vin, öl och smårätter.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Woodstockholm Kiosk

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mosebacke har fått en härlig uppgradering och är nu ännu bättre! Den nya kiosken och dess fantastiska utbud har verkligen lyft stämningen. Här är det mysigt, avslappnat och en skön vibe. Det är en bra ruljangs på borden för de som vill st...

Här kombineras fikamöjligheter med soligt häng i brassestolar. Öppettiderna är tyvärr blygsamma, men går ju att besöka även på helgen om man inte har förmånen att jobba halvdagar.. Utbudet är väl ungefär vad man kan fö...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Woodstockholm Kiosk?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Woodstockholm Kiosk?

Vi har klassificerat Woodstockholm Kiosk som:

  • Vinbar

Har Woodstockholm Kiosk uteservering?

Ja, Woodstockholm Kiosk har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Woodstockholm Kiosk?

Woodstockholm Kiosk ligger på Mosebacke torg 9, 11646, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Slussen (ca 250m).