Millesgården Lanthandel

inga betyg
$$$
Delikatessbutik
Restaurang
Café
Festlokal
Millesgården Lanthandel
inga betyg

På en av terrasserna i anslutning till populära Millesgården på Lidingö hittar du lanthandeln med allt från delikatesser till café och uteservering. Här satsar ett gäng erfarna kockar på handplockade råvaror och matlagning inspirerad av stjärnkrogar i Europa.

Millesgården är givetvis inte minst känd för sin skulpturpark, men den matintresserade kan även både handla med sig råvaror hem, fika eller äta husmanslunch på den tillhörande lanthandeln med café som huserar på terrassen. Här är ambitionsnivån hög; såväl i butiken som på caféet ligger tonvikten på hantverk och råvaror från utvalda leverantörer. I diskarna hittar du bland annat hängmörat svenskt kött, kvalitetscharkuterier, gårdsostar och närproducerad ekologisk glass, men också färdiglagade rätter och Lanthandelns eget kaffe som rostas av Stockholm Roast.

Är du sugen på en espresso så går det givetvis att dricka samma kaffe på plats i caféet. Och får man tro Lidingö Tidning så hittar du även öns bästa kanelbullar här, bakade helt utan tillsatser, liksom andra sötsaker såsom pajer och småkakor. Är du lite hungrigare serveras lunch i form av allt från entrecote till osttallrikar, klassiska smörgåsar och dagens lunch för en lite mindre penning. Det är bara att välja mellan kött, grönsaker, soppa och fisk. Den som gärna kombinerar kultur med vin kan även sippa på ett glas till maten – antingen inomhus eller på den pittoreska uteserveringen när vädret tillåter.

Catering erbjuds också, och det går även att hyra uteserveringen och lokalerna för bröllop och fest.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Millesgården Lanthandel Bilder

Recensioner av Millesgården Lanthandel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Millesgården Lanthandel!

Kontaktinformation

Representerar du Millesgården Lanthandel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Millesgården Lanthandel?

På Millesgården Lanthandel serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Europeiskt
  • Husmanskost

Vad kostar det att äta på Millesgården Lanthandel?

Millesgården Lanthandel ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Millesgården Lanthandel?

Vi skulle beskriva stämningen på Millesgården Lanthandel som mysig och lite lugnare.

Har Millesgården Lanthandel uteservering?

Ja, Millesgården Lanthandel har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Kan man beställa take away från Millesgården Lanthandel?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Millesgården Lanthandel. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Millesgården Lanthandel?

Millesgården Lanthandel ligger på Herserudsvägen 28, Lidingö.