Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Millesgården Lanthandel

0,0
0 recensioner
Redigera Millesgården Lanthandel

Millesgården Lanthandel

0,0
0 recensioner
Redigera Millesgården Lanthandel
Millesgården Lanthandel

På en av terrasserna i anslutning till populära Millesgården på Lidingö hittar du lanthandeln med allt från delikatesser till café och uteservering. Här satsar ett gäng erfarna kockar på handplockade råvaror och matlagning inspirerad av stjärnkrogar i Europa.

Millesgården är givetvis inte minst känd för sin skulpturpark, men den matintresserade kan även både handla med sig råvaror hem, fika eller äta husmanslunch på den tillhörande lanthandeln med café som huserar på terrassen. Här är ambitionsnivån hög; såväl i butiken som på caféet ligger tonvikten på hantverk och råvaror från utvalda leverantörer. I diskarna hittar du bland annat hängmörat svenskt kött, kvalitetscharkuterier, gårdsostar och närproducerad ekologisk glass, men också färdiglagade rätter och Lanthandelns eget kaffe som rostas av Stockholm Roast.

Är du sugen på en espresso så går det givetvis att dricka samma kaffe på plats i caféet. Och får man tro Lidingö Tidning så hittar du även öns bästa kanelbullar här, bakade helt utan tillsatser, liksom andra sötsaker såsom pajer och småkakor. Är du lite hungrigare serveras lunch i form av allt från entrecote till osttallrikar, klassiska smörgåsar och dagens lunch för en lite mindre penning. Det är bara att välja mellan kött, grönsaker, soppa och fisk. Den som gärna kombinerar kultur med vin kan även sippa på ett glas till maten – antingen inomhus eller på den pittoreska uteserveringen när vädret tillåter.

Catering erbjuds också, och det går även att hyra uteserveringen och lokalerna för bröllop och fest.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Millesgården Lanthandel!

Användarbilder på Millesgården Lanthandel

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild