Gubbhyllan

5,0
1 betyg
Restaurang
Café
Festlokal
Konferenslokal

På charmiga Djurgården har vi hittat denna nya pärla där en måltid är mer än bara en måltid. Upplevelsen ligger i det personliga bemötandet samt den process som ligger till grund för allt som sker på Gubbhyllan.

I denna klassiska lokal serveras både lunch och middag och till detta finns både en egen safteria samt ett eget bageri. Bakom allt som görs finns en noggrann tanke. Kontakten är nära med alla leverantörer och med hjälp av moderna tekniker används gamla traditioner vid tillverkning och tillagning. Kvällstid är restaurangen endast öppen för bokning då man kan boka en unik middag för sig och sitt sällskap och ha restaurangen för sig själv.

Det mesta tillverkas alltså på plats så som flertalet drycker och kaffet rostas direkt. I maten är det enbart råvaror efter tid och säsong som gäller. 

När det kommer till servicen är den av högsta klass. Det känns att Gubbhyllan verkligen lagt fokus på miljö och ekologi samt att mötet med gästen är av högsta vikt. Bakom hela konceptet står Karl-Christer Wallberg som funderat mycket kring upplevelse i relation till förhållandet människor emellan.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Gubbhyllan Användarbilder