Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Balayage Stockholm

5,0
4 betyg
Redigera Balayage Stockholm
Balayage Stockholm

Balayage Stockholm är en frisörsalong på Östermalm med erfarna frisörer och färgtekniker. Salongen erbjuder även helhetslösningar med makeup för den som vill ha en ny look.

Användarbilder på Balayage Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
17 feb 2020

Therese på Balayage Stockholm är den enda som får hantera mitt hår :-) Hon är kunnig och framför allt oerhört noggrann. Jag har höga krav och är väldigt petig. Therese har många års erfarenhet vilket märks både vad gäll... Visa hela »

5 feb 2021

IDA! Vilken klipp- och balayage-drottning du är! Tack för att du räddade mitt hår igår! Jag rekommenderar dig varmt. Otroligt professionellt, intresserad, driven och noggrann. Har träffat många frisörer i Stockholm och kan utan tveka konstatera att du numer... Visa hela »

26 sep 2020

Lena på Balayage Sthlm är den enda som får röra mitt hår och som gjort det i snart 10 år! Lena är oerhört proffsig, duktig, lyhörd, begåvad, trevlig och en fena på färg! Hon vet vad hon gör och fattar alltid vad kunden menar. Kan... Visa hela »

30 mar 2020

Annelie på Balayage Stockholm är grym på det hon gör! Hon lär även ut tekniken Balayage, så hon är ett riktigt proffs. Rekommenderas varmt!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.