Patricia.Z Hair & Beauty

4,7
12 betyg
Frisör
Patricia.Z Hair & Beauty
4,7
12 betyg

På en undangömd Östermalmsgata ligger gemytliga Patricia.Z Hair & Beauty. Salongen erbjuder en mängd olika behandlingar såsom färgning och styling. Färgning och klippning anpassas efter hårets och kundens individuella behov, livsstil och utseende och konceptet bygger på att det ska vara lätt att vara snygg i håret.

Intill lummiga Karlaplan är Patricia.Z Hair & Beauty en avkopplande oas. Salongen skiljer sig från den sterila normen - här blir man bortskämd från topp till tå av proffsiga frisörer medan man dricker en cappuccino eller kopp te. Stämningen i de intima och ljusa lokalerna är både avslappnad och välkomnande.

Med stor passion för personlig service erbjuder salongen även barnklippning och lekhörna. Medan kidsen blir ompysslade kan man sjunka ner i massagestolen i den sköna loungedelen. Patricia som driver salongen är utbildad färgtekniker och arbetar främst med färg från märken som Matrix och Maria Nila. Traditionella hårbehandlingar erbjuds också. Ytterligare ett plus i kanten är att de även gör hembesök - allt för att ge en personligare upplevelse och underlätta för kunden. Utöver detta arbetar och säljer salongen ett handplockat urval av produkter.

Hos Patricia.Z Hair & Beauty är alla välkomna, från de minsta knoddarna till äldre som vill unna sig lite vardagsmys.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Patricia.Z Hair & Beauty Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
12

Recensioner av Patricia.Z Hair & Beauty

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Otroligt duktig frisör. Rekommenderar!!!

Patricia tog väl hand om min sexåriga dotter som klippte sig för första gången hos frisör. Trevligt bemötande! Rekommenderas!

Passionerad frisörsalong!

Bästa frisören. Och väldigt duktig frisör

Väldigt trevligt ställe med proffsigt bemötande och resonabla priser! Rekommenderas varmt!

Listad i: Favoriter

Bedrövligt. Sjukt missnöjd.
Klippte vår bebis här och resultatet var katastrof . Vi kommer inte tillbaka

Jätteduktig, proffsig och trevlig frisör. Här känner man sig välkommen. Högst överkomliga priser. Rekommenderas.

Superbra. Vänlig och trevlig service. Proffsig frisör. Tack!

Sen jag började gå hos Patricia har jag verkligen blivit så nöjd med både färg och frisyr trots dåliga förutsättningar i håret från start! Väldigt kunnig och trevlig! Rekomenderar starkt:)

Har precis klippt mig hos Patricia och aldrig varit så nöjd! Super trevlig tjej och proffesionellt. Tack så mycket, vi ses igen! Jacqueline

Efter tio år hos samma frisör var plötsligt vänttiden för lång, ville bli fin i håret snabbt och få bort min utväxt. Googlade och kollade recensioner och mitt slutgiltiga val föll för att pröva att gå till Patricia . Hade en lå...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
12

Representerar du Patricia.Z Hair & Beauty?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Patricia.Z Hair & Beauty?

Patricia.Z Hair & Beauty ligger på Östermalmsgatan 78, 11450, Östermalm. Närmsta tunnelbana är Stadion (ca 300m).