Patricia.Z Hair & Beauty

4,7
12 betyg
Redigera Patricia.Z Hair & Beauty

På en undangömd Östermalmsgata ligger gemytliga Patricia.Z Hair & Beauty. Salongen erbjuder en mängd olika behandlingar såsom färgning och styling. Färgning och klippning anpassas efter hårets och kundens individuella behov, livsstil och utseende och konceptet bygger på att det ska vara lätt att vara snygg i håret.

Intill lummiga Karlaplan är Patricia.Z Hair & Beauty en avkopplande oas. Salongen skiljer sig från den sterila normen - här blir man bortskämd från topp till tå av proffsiga frisörer medan man dricker en cappuccino eller kopp te. Stämningen i de intima och ljusa lokalerna är både avslappnad och välkomnande.

Med stor passion för personlig service erbjuder salongen även barnklippning och lekhörna. Medan kidsen blir ompysslade kan man sjunka ner i massagestolen i den sköna loungedelen. Patricia som driver salongen är utbildad färgtekniker och arbetar främst med färg från märken som Matrix och Maria Nila. Traditionella hårbehandlingar erbjuds också. Ytterligare ett plus i kanten är att de även gör hembesök - allt för att ge en personligare upplevelse och underlätta för kunden. Utöver detta arbetar och säljer salongen ett handplockat urval av produkter.

Hos Patricia.Z Hair & Beauty är alla välkomna, från de minsta knoddarna till äldre som vill unna sig lite vardagsmys.

Användarbilder på Patricia.Z Hair & Beauty Visa alla

  • Lägg till bild
  • Hur kan man få klippa ngn om man inte ens kan klippa jämnt? – Bild från Patricia.Z Hair & Beauty av William J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 apr 2016

Otroligt duktig frisör. Rekommenderar!!!

6 apr 2016

Passionerad frisörsalong!

20 dec 2017

Patricia tog väl hand om min sexåriga dotter som klippte sig för första gången hos frisör. Trevligt bemötande! Rekommenderas!

6 apr 2016

Bästa frisören. Och väldigt duktig frisör

29 dec 2016

Väldigt trevligt ställe med proffsigt bemötande och resonabla priser! Rekommenderas varmt!

Listad i: Favoriter
29 okt 2016

Jätteduktig, proffsig och trevlig frisör. Här känner man sig välkommen. Högst överkomliga priser. Rekommenderas.

10 aug 2016

Superbra. Vänlig och trevlig service. Proffsig frisör. Tack!

15 mar 2018

Bedrövligt. Sjukt missnöjd.
Klippte vår bebis här och resultatet var katastrof . Vi kommer inte tillbaka

23 mar 2018

Sen jag började gå hos Patricia har jag verkligen blivit så nöjd med både färg och frisyr trots dåliga förutsättningar i håret från start! Väldigt kunnig och trevlig! Rekomenderar starkt:)

9 feb 2018

Har precis klippt mig hos Patricia och aldrig varit så nöjd! Super trevlig tjej och proffesionellt. Tack så mycket, vi ses igen! Jacqueline

22 jun 2017

Efter tio år hos samma frisör var plötsligt vänttiden för lång, ville bli fin i håret snabbt och få bort min utväxt. Googlade och kollade recensioner och mitt slutgiltiga val föll för att pröva att gå till Patricia . Hade en lå... Visa hela »

10 maj 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 feb 2022