Creative Headz Odengatan 75

3,5
8 betyg
Frisör
Creative Headz
3,5
8 betyg

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – det står i fokus för Creative Headz på Odengatan, bara ett stenkast från Vasaparken. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på.

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

Bara ett par steg från Odenplan hittar du den ljusa salongen som har inretts med bandaffischer och råa betongytor. De rockiga influenserna genomsyrar stället, som är en av två Creative Headz-salonger på Odengatan.  Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna, men alla typer av hår och stilar välkomnas. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för dem alla är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
8

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

"Vill du ha kaffe?" fick alla höra förutom jag...
Då jag bor över gatan och desperat kände att jag behövde en uppfräschning från plugg-stugan bokade jag den första tiden jag kunde komma över. Det som ingick var en kort konsultation oc...

Varit här igen och färgat håret, här kan du förvänta dig förbannat bra resultat och bubbel att skåla i med de urgulliga frisörerna som jobbar här.
Boka tid här, värt varenda krona!

Katastrof. Att betala 5500 , håret blev som gummi och förstörd. Aldrig aldrig mer. Rekommenderar inte, om ni vill ha frisk och vacker hår. Fick gröna färger blandad med skit färg. Nu är mitt hår är helt förstörd.

Jag gillar Creative Headz koncept och har nu varit kund sedan jag flyttade till Stockholm för två år sedan. Dyr klippning, men man kompenseras med ett glas bubbel och en noggrann klippning som håller i flera veckor. Jag upplever att jag hellre lägger mer pengar per gå...

Gillar creative headz, det finns ofta dropp in tider sent om man inte alltid har så bra framförhållning.
Trevlig personal, dock lite stressad, kände mig nästan i vägen på slutet och erbjöd mig att föna mitt egna hår men hon slutförde be...

Sofia gjorde hairtalk vilket blev helt fantastiskt bra! Supernöjd!

Jag var här och klippte och slingade mig för ett litet tag sedan. Det kändes som att frisören bara ville att jag skulle handla massa produkter och försökte sälja på mig en massa strunt. Han blev också grinig när jag inte ville handla produkterna. ...

Ständigt återkommande till teamet på odengatan. De få gånger jag inte varit nöjd har de erbjudit återbesök som varit över förväntan. Rekommenderas varmt.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
8

Representerar du Creative Headz Odengatan 75?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Odengatan 75?

Creative Headz Odengatan 75 ligger på Odengatan 75, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 50m).