Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Creative Headz Odengatan 75

4,0 • 3 recensioner
Creative Headz Odengatan 75

Salongskedja med rockiga influenser och en egen app där man kan få tutorials, information om behandlingar och boka tid. Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan.

Se även Creative Headz Drottninggatan, Creative Headz Götgatan, Creative Headz Hornsgatan, Creative Headz Odengatan 32, Creative Headz Sveavägen, Creative Headz Sankt Eriksgatan, Creative Headz Scheelegatan, Creative Headz Skånegatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2019

"Vill du ha kaffe?" fick alla höra förutom jag...
Då jag bor över gatan och desperat kände att jag behövde en uppfräschning från plugg-stugan bokade jag den första tiden jag kunde komma över. Det som ingick var en kort konsultation oc... Visa hela »

5 mar 2019

Varit här igen och färgat håret, här kan du förvänta dig förbannat bra resultat och bubbel att skåla i med de urgulliga frisörerna som jobbar här.
Boka tid här, värt varenda krona!

27 jan 2020

Jag gillar Creative Headz koncept och har nu varit kund sedan jag flyttade till Stockholm för två år sedan. Dyr klippning, men man kompenseras med ett glas bubbel och en noggrann klippning som håller i flera veckor. Jag upplever att jag hellre lägger mer pengar per gå... Visa hela »