Rufs och Kalufs

3,5
6 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Rufs och Kalufs
3,5
6 betyg
Hemsida
Instagram

På frisörsalongen Rufs och Kalufs i centrala stan erbjuds klipp och färg, samt en rad andra vårdande behandlingar för håret. Här satsar man på att ge kunderna kvalitet och personlig service.

Rufs och Kalufs har funnits på Tegnérgatan, ett stenkast från Drottninggatan, sedan 2003 och drivs än idag i samma regi. Salongen är både modern och personlig, med gröna växter och en öppen spis i lokalen. Här jobbar ett team av utbildade frisörer som erbjuder allt från klipp och färg till hårinpackningar, uppsättningar, styling och extensions med Hairtalk. Även sköna ”spa”-behandlingar med hårtvätt, skalpmassage och styling erbjuds för den som vill ha lite extra avkoppling mitt i vardagen.

Tanken är att kunden alltid ska stå i fokus och få en genuin känsla av kvalitet. Salongen strävar efter att leva upp till kundernas förväntningar och att hålla sig uppdaterad kring hårmode och hårprodukter. Frisörerna ger även tips och råd kring hur man vårdar sitt hår mellan frisörbehandlingarna, så att frisyren och färgen ska hålla så länge som möjligt. Utöver att fixa frisyren kan man även få hjälp med att färga fransar och bryn, samt plocka brynen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Rufs och Kalufs Användarbilder

Recensioner av Rufs och Kalufs

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 apr. 2017

Supertrevliga och duktiga frisörer. Jag blir alltid lika nöjd med ert arbete! :)

26 maj 2017

Mycket proffsigt bemötande. Trevlig salong. Väldigt engagerad personal och jag blev väldigt nöjd med resultatet.

7 nov. 2016

Toppen salong med bästa service.
Mia

8 sep. 2016

Jag blir alltid nöjd med resultatet efter att jag varit där.

Jag blir alltid nöjd med resultatet efter att jag varit där.

6 maj 2022
5 maj 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

24 maj 2017

Stockholms bästa frisörer! Kunniga, kreativa och trevliga.

24 maj 2017

Alltid proffsigt och personligt bemötande! Kan varmt rekommenderas!

24 maj 2017

Som alltid, fantastiskt bemötande och väl utförd klippning.

24 maj 2017

Underbar salong, med trevliga och otroligt kunniga frisörer. Man känner så väl omhändertagen, ingen stress eller förhastade beslut. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån!