Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cardell Hair Lounge & Barber

5,0
2 betyg
Redigera Cardell Hair Lounge & Barber

Ett välmeriterat frisörteam gömmer sig bakom dörrarna på Cardell Hair Lounge på Grev Turegatan. Att bli varmt välkomnad och känna trivsel redan vid första klivet in är ett bra betyg. Så visst förstår man att här är helhetsintrycket något man värnar innerligt om.

Stockholms frisördjungel gör det inte lätt för den som lider av beslutsångest. Glänsande fasader, toppmodern inredning och lyxiga produkter lockar. Något som, om du har otur, kan visa sig vara missledande. Yta är inte allt, har man hört. En formulering som även passar in när det gäller val av frisörsalong. Men en av stans frisörstyrkor som fattat vinken är Cardell Hair Lounge, som å ena sidan har den där perfekta ytan, men som å andra sidan även ruvar på lång erfarenhet, servicekänsla och kompetens.

Inglasat längs Grev Turegatan skyltar Cardell Hair lounge med sin stilrena inredning och fräscha miljö. Bakom den upplysta receptionsdisken följer en prydlig rad frisörstolar längs det bruna trägolvet. Vid schamponeringen går de vita väggarna över till mörka färger och skapar en avslappnande miljö. Man har lyckats kombinera mörkt med ljust, så att det fortfarande är snyggt och fräscht, utan att bli stelt. På produkthyllorna hittar man kända varumärken som Shu Uemura, Kevin Murphy, Mr Smith och Hair Talk och fler därtill. Jennifer Anistons märke Living Proof finns även på salongen.

Salongens största styrka ligger i klipp och färg, men man erbjuder också permanent, bryn- och fransfärg, samt avancerade uppsättningar inför bröllop och fest. Dessutom kan du som tröttnat på din axellängd förlänga svallet med extensions här. Cardell Hair Lounge har även ett gott rykte bland press-, mode- och kändissvängen, då de många gånger anlitas för att styla inför visningar, skivomslag eller plåtningar.

Användarbilder på Cardell Hair Lounge & Barber Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
30 jul 2016

Jag kan verkligen rekommendera den här salongen! Jag går till Rebecca, hon är fantastiskt duktig. Hon är verkligen mån om att man som kund ska bli nöjd med resultatet. Jag färgar och klipper mig varannan månad och har aldrig känt mig så nöjd... Visa hela »

1 jul 2016

Idag var mitt första besök hos Rebecca. Bemötandet var varmt och vänligt, hon tog sig verkligen tid för att göra sig en bild av vilket resultat jag hoppades på. Jag var cendré i botten, med allt för varma blonda toner i längderna. Rebecca lyckades... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.