Green Heads Östermalm

5,0
8 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Green Heads
5,0
8 betyg
Hemsida
Instagram

På Green Heads strävar man efter att ge varje kund sitt drömhår, dessutom i en estetisk miljö utan gifter, syntetiska dofter, ammoniak eller kemikalier som kan vara skadliga för kropp och miljö. Här erbjuder man ekologisk, hållbar och giftfri hårvård för kvalitetsmedvetna kunder.

Green Heads vill beröra alla fem sinnen. Under sitt besök får man ta del av en avkopplande stund där man som kund är i fokus. Förutom sin behandling bjuds man på kaffe eller te och en bit choklad, och får njuta av skön musik och en behaglig hårtvätt och massage i samband med behandlingen.

Konceptet på Green Heads, som namnet kanske avslöjar, bygger på att erbjuda hårvård ur ett ekologiskt, hållbart och giftfritt helhetsperspektiv. Alla färger och produkter är helt fria från giftiga kemikalier och målet är att lämna minsta möjliga avtryck på miljön. Frisörerna utbildar sig även i nya tekniker och låter sig inspireras av nya trender.

I salongen på Riddargatan kan du klippa dig och få ditt hår färgat, göra slingor, hårförlängning, styling och andra välgörande behandlingar. Du kan exempelvis boka deras populära algbehandling – en algkur fullpackad av aminosyror som bygger upp proteinet i håret och återfuktar. Detta leder till en fyllig känsla och ger ett fantastisk glans, samtidigt som den detoxar bort föroreningar.

Vill du vara säker på att de produkter du köper med dig hem är snälla mot hår, hud och miljö så kan du även köpa detta på salongen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Green Heads Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Green Heads

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 dec 2022

Bästa salongen med bra produkter som inte är skadliga för människor och natur. Blir alltid nöjd med håret när jag varit hos min frisör Dorotea! :)

30 jun 2023

Dorotea är min idol! Trots att jag bor i Paris gör jag bara håret hos Dorotea fortfarande - planerar mina Sverige- resor efter hennes lediga tider vilket säger allt! 🌟 När jag gick till henne första gången för några år sedan var mitt hår så... Visa hela »

16 dec 2022

Bästa salongen! 💚 Trogen kund i flera år!
Min frisör Dorotea är som skapt för detta yrke och jag har alltid blivit supernöjd med resultatet.
Är lyhörd, erfaren, tydlig och har en fin, unik känsla i allt hon skapar - är otroligt duktig på... Visa hela »

15 dec 2022

Stans bästa salong! Green Heads på Östermalm har ljusa, fräscha lokaler där man känner ett lugn när man kommer in. Min frisör Dorotea är väldigt professionell och tar sig alltid tiden att gå igenom håret med en konsultation innan det ä... Visa hela »

16 dec 2022

Greenheads är unikt! Ett oerhört viktigt koncept som värnar om oss kunder såväl som dess personal med sin kemikalie och giftfria hårvård deluxe.
Att känna sig trygg i att håret blir över förväntan varje gång OCH att inte bli u... Visa hela »

16 dec 2022

Dorotea är en sann magiker när det kommer till att skapa vackert hår med grön hårvård! Hon skapar fantastiska färgspel med hjälp av naturliga örter och leror och mitt hår får ofta komplimanger. Jag har varit trogen kund i flera år red... Visa hela »

4 jan 2023

Bästa salongen, bara naturliga produkter och så duktiga frisörer, speciellt min frisör Dorotea som klipper och fixar frisyrer efter vad som passar mig och mitt hår.

15 dec 2022