PM Stockholm

3,5
2 betyg
Frisör
PM Stockholm
3,5
2 betyg

På PM Stockholm vill man erbjuda sina kunder kvalitet, hantverkskunnande, mode och skönhet. Frisörsalongen ligger sedan 2016 på Linnégatan där du möts av Chesterfieldfåtöljer, mönstrade mattor och snittblommor. Koppla av med ett modemagasin medan du väntar på din tur.

Sedan starten har salongen växt och fått tillskott av både folk och större lokal. Idag hittar du ett växande team av frisörer som klipper och färgar i olika prisklasser, baserat på erfarenhet. En av dem är ägaren Martin Löf, som har gjort visningar och plåtningar för modemagasin och reklam. Salongen är stilig och sober, inredd i klassisk stil med lädersoffor, mässingdetaljer och stilrena frisörstolar. Tanken är att kunderna inte bara ska bli nöjda, utan också få sig en stunds avkoppling.

Produkterna som används på PM Stockholm har valts ut efter samma filosofi. Salongen samarbetar med Redken och Pureology, och bland redskapen finns lock- och plattänger från märket Cloud Nine. Dessa går även att köpa på plats för den som lättare vill kunna upprätthålla frisyren hemma. Studenter klipper sig även billigare med salongens studentrabatt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från PM Stockholm Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Recensioner av PM Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vilket trevligt bemötande! Behövde verkligen den kicken! Dessutom lämnade jag med väldigt fin färg och en bra klippning. Snabbt, proffsigt och välkomnade. Rekommenderas starkt för helhetsupplevelsen.

Jag bad frisören att klippa slitna toppar men behålla längden, vi kom överens om att hon skulle klippa 5cm men när jag gick därifrån hade hon klippt ca 20-25cm. Jag är väldigt missnöjd då det kommer ta åratal tills jag vågar klipp...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,5
2

Representerar du PM Stockholm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger PM Stockholm?

PM Stockholm ligger på Linnégatan 31, 114 47, Östermalm. I närheten ligger Dramaten, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 100m).