Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Kruuse/Co

Kruuse/Co är en frisörsalong som vill erbjuda en helhetsupplevelse. Man blir välkomnad med te, espresso, latte eller något kallt att dricka innan man får en härlig hårbottensmassage. Sedan är det dags för frisörerna att göra sitt jobb.Efter att ha ägt "Olle & Marie" i 15 år kände Eliza Kruuse att det var dags för en förändring. 2005 hittade hon lokalen på Sibyllegatan och blev kär. Hon gjorde i ordning lokalen så att den fick den atmosfär som hon eftersträvade. Det alla frisörerna på Kruuse/Co har gemensamt är att de brinner för sitt jobb. Många arbetar kontinuerligt med kurser, visningar och fotojobb både i Sverige och internationellt. Eliza själv arbetar även med vidareutbildning av frisörer på Goldwell.

Deras kunder är inte snåla med superlativen när de beskriver Kruuse/Co. "Bästa frisören i Stockholm", "aldrig sett då bra ut" och "perfekt klippresultat" är bara några få exempel på beröm de fått av kunderna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Kruuse/Co!

Användarbilder på Kruuse/Co

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild