Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Man Stockholm Barbershop

3,2
20 betyg
Redigera Man Stockholm Barbershop

Vill du uppleva grooming så som din farfar utförde den? Då har du kommit rätt. På Södersalongen Man Stockholm Barbershop hyllar man traditionella barberartekniker och anpassar dem efter den ”moderna gentlemannen”. Här behärskar man klippning, rakning och styling på klassiskt vis, med precision.

Man Stockholm Barbershop ligger på Götgatan mitt på Söder och här går man helhjärtat in för gammeldags tekniker och vintageverktyg. Samtidigt hjälper man till med att skapa både moderna stilar och stilar från förr, utformade för nutidsmannen. Salongen är en nostalgisk tidsresa i sig, med allmän retrostil och antika läderstolar där man kan luta sig tillbaka med något att dricka samtidigt som man får en trimning, rakning eller klippning. Här satsas det på helhetskänslan, och man hittar även en mängd utvalda groomingprodukter att köpa med sig hem.

På plats finns ett gäng utbildade barberare, iklädda vita skjortor och hängslen, som hjälper till med allt från skäggkanter till att erbjuda ansiktsbehandling. Givetvis erbjuder de traditionell rakning med kniv, med omslag av varma och kalla handdukar, men också klippning (även för barn) samt maskinrakning. Eller vad sägs om en ”Bruce Willis”, slätrakning? Oavsett vad så vill man eftersträva kundernas önskemål och få dem att känna sig som ”a million bucks”.

Användarbilder på Man Stockholm Barbershop Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2018

Aldrig varit med om en så dålig klippning i mitt liv, skulle klippa håret och trimma skägget, skägget var ojämnt trimmat de skulle fejda sidorna vilket slutade med en ojämn fade och massa märken från rakapparaten. Hade bokat en tid men fick ändå... Visa hela »

14 apr 2022

Varit kund i många år. Älskar stämningen och gänget. Blir alltid bra bemött och vissa är ju fan konstnärer. Så nöjd.

24 jun 2017

stans bästa barbershop enkelt😎

30 maj 2018

Södermalms bästa barbershop, kommer absolut gå tillbaka!!!

25 dec 2017

Grymt bra barbershop...

4 sep 2020

Bäst i stan, bra med tider, trevliga och lyssnar ordentligt på kunden!

10 aug 2020

Översätt till svenska »

Online booking failure screwed up my day. :/

6 jun 2019

Otroligt dålig klippning. Visade fyra bilder och förklarade noggrant hur jag ville ha det, men fick en helt annan frisyr. Inte alls lyhörda. Trist!

3 apr 2020

Har klippt mig här i över 2 år och är alltid nöjd. Det är superviktigt att kunna lita på sin frisör. Och de flesta i denna salong är riktigt bra frisörer. Under mina år här har jag endast "en" gång blivit missnöjd oc... Visa hela »

3 dec 2018

Stockholms bästa barbershop med skönaste grabbar 💈💈💈👌

23 jan 2020

Har varit i salongen många gånger och blir oftast mycket nöjd med klippning. Tycker dock att Man kunde anstränga sig mer i bemötandet av kunder och faktiskt kolla upp om man har bokat eller ej när man kommer till butiken - och vilka tjänster man bokat.

9 aug 2019

Skulle fixa en skinfade-frisyr i militärstil i kombination med medel-långt skägg som går rakt ner för att ge extra käkbredd och längre framtill mot munnen + fejda skägget vid polisongerna så att den smälter in med frisyren. Förklarade precis... Visa hela »

4 sep 2019

Bedrövlig upplevelse. Uselt bemötande, knappt ett hej när man kom in i salongen, fick vänta utan att de frågade om det var okej, frisören hälsade knappt, skakade av hår från trimmern mot min arm (ärligt talat...), frisyren ok men inte prisvär... Visa hela »

2 sep 2019

Värsta jag vart med om i denna prisklass! Förstörde hårfästet trimma skägget helt snett. Slätade ut allt skägg o klippte efter det så nästa dag när skägget återgick till sin naturliga form så var allt supersnätt. Lå... Visa hela »

19 jul 2017

Väldigt duktiga

1 maj 2019

Kom in och satte mig och förväntade mig att de skulle fråga om jag var drop-in el bokat tid. Ingen frågade nåt så jag var själv tvungen att påtala att jag hade en bokad tid. Misstänker att dom råkade ta en drop-in kund innan mig då de int... Visa hela »

10 apr 2019

Went for a beard trim! 6 months to get the beard to where I want it, 16mins for the guy to ruin it! Too busy chatting on the phone and friends in the shop to care. One side left higher than the other. Lines all over the place. Not happy!

3 apr 2019

Det blev ojämnt vilket jag påtalade flera gånger, han försökte få till det en gång utan resultat. Sen bortföklarades det med att den här frisyren behöver lite hårlängd. (Det var ju ojämnt?!) Hårtvättningen var hemsk, tr... Visa hela »

24 nov 2018

Grymma barberare! Stockholms bästa barbershop!!👌🏻👌🏻👌🏻

4 okt 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.