Creative Headz Götgatan

1,0
2 betyg
Frisör
Creative Headz
1,0
2 betyg

I Götgatsbacken hittar du den här alternativa salongskedjan, där hårkärlek med en touch av rock'n'roll står i fokus – i alla fall när de själva beskriver sig. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har de satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar salongen som är inredd med bandaffischer på väggarna, råa betongväggar och rokokomöbler i loungen. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för dem är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

1 Maria P.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fruktansvärd upplevelse. Under ALL kritik på utförandet. Jag VARNAR verkligen folk från denna frisör kedja.

Texten har översatts automatiskt.

Hemsk upplevelse. Frisören fick mig att känna mig ful genom att klaga på att jag hade fel proportioner i mina ansiktsdrag, fel hårfärg (min naturliga hårfärg!), mitt hår var för tunt och dåligt klippt. Frisören berättade också f...

1 Maria P.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
1,0
2

Representerar du Creative Headz Götgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Götgatan?

Creative Headz Götgatan ligger på Götgatan 46, 118 26, Södermalm. I närheten ligger Slussen. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 200m).