Creative Headz Götgatan

1,0
2 betyg
Redigera Creative Headz Götgatan

I Götgatsbacken hittar du den här alternativa salongskedjan, där hårkärlek med en touch av rock'n'roll står i fokus – i alla fall när de själva beskriver sig. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har de satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar salongen som är inredd med bandaffischer på väggarna, råa betongväggar och rokokomöbler i loungen. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för dem är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

Se även Creative Headz Odengatan 75, Creative Headz Regeringsgatan, Creative Headz Drottninggatan, Creative Headz Hornsgatan, Creative Headz Odengatan 32, Creative Headz Sveavägen, Creative Headz Sankt Eriksgatan, Creative Headz Scheelegatan, Creative Headz Skånegatan

Användarbilder på Creative Headz Götgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 jun 2021

Fruktansvärd upplevelse. Under ALL kritik på utförandet. Jag VARNAR verkligen folk från denna frisör kedja.

12 mar 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Hemsk upplevelse. Frisören fick mig att känna mig ful genom att klaga på att jag hade fel proportioner i mina ansiktsdrag, fel hårfärg (min naturliga hårfärg!), mitt hår var för tunt och dåligt klippt. Frisören berättade också f... Visa hela »