Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

NOVO

0,0
0 betyg
Redigera NOVO

NOVO i Birkastan består av ett team av entusiastiska och erfarna frisörer som alla delar samma syn på bra, kvalitativ hårvård. Enligt dem ska ett frisörbesök vara njutbart, inspirerande och framförallt ge en unik, avslappnande upplevelse.

Denna prisbelönta frisörsalong arbetar med stort fokus på personlig service och att rå om sina kunder. Alla behandlingar på Novo är individanpassande och skräddarsydda efter kundens behov och önskan, samt hårtyp och förutsättningar.

På salongen ser man till helheten och tar in kundens livsstil, uttryck och hårtyp så att man kan känna sig trygg som kund. Den avslappnade och harmoniska känslan på salongen genomsyras av den goda teamkänsla och anda som de byggt upp, vilket bland annat bygger på att hålla en ödmjuk ton och dela kunskap, erfarenhet och idéer med varandra – något som bidrar till konstant utveckling och medvetenhet på salongen.

Här kan du lägga ditt hår i deras händer och få en förvandling, liten som stor. På NOVO kan du boka klippning, slingor, färg, extensions, styling och uppsättning. Här tänker man utanför boxen, och inga idéer eller tankar anses tokiga. Hur låter till exempel zebrafärgat, randigt eller blockfärgat hår? Tack vare gedigen kunskap kan du känna dig trygg med att testa något helt nytt här.

Salongen ligger i ljusa lokaler på Rörstrandsgatan och har även en egen takterrass där man kan slå sig ner med en kopp kaffe.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera NOVO!