Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Headzone S:t Eriksgatan

2,0
4 betyg
Redigera Salong Headzone S:t Eriksgatan
Salong Headzone S:t Eriksgatan

Frisörsalongkedjan Headzone, tidigare Frisörcenter, startades 1991 och har välbesökta salonger i centrala stan. Salongerna är specialiserade på hårförlängningar och färg, men de erbjuder även en mängd andra behandlingar samt tips och råd kring hårvård. En av salongerna hittar du precis vid Sankt Eriksplan.

Användarbilder på Salong Headzone S:t Eriksgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Salong Headzone S:t Eriksgatan av Amanda H.
  • Bild från Salong Headzone S:t Eriksgatan av Amanda H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 feb 2019

Jag väljer alltid en Headzone-salong när det är dags för mig att fixa till håret. Senast jag var på S:t Eriksgatan gick jag till Tara som gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår. Utöver att jag blev väldigt nöjd med resultatet, kände jag mig... Visa hela »

8 maj 2021

Väldigt missnöjd med färgningen av mitt hår. Dessutom fastnade en hel del av färgen på huden i ansikten, som var jättejobbigt att få bort efteråt. Därtill tog de mer betalt än det var bestämt från början.

7 mar 2019

Katastrofalt besök. kom kl.10.30 med ljusbrunt hår ofärgat och behövde hjälp med gröna toner i längderna. Klar 16.30 då hade jag haft limegrönthår, rött hår, orange och grönrandigt hår. Och tillslut blev jag mörkbrunett... Visa hela »

7 apr 2019

Varnar för denna salong! Hon som klippte och färgade lyssnade inte alls på vad jag sa utan jag fick precis tvärt emot vad jag sa att jag ville ha..om ni vill ha ett slarvigt och oönskat resultat för 3000 kr är det hit ni ska vända er... besviken

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.