Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Headzone S:t Eriksgatan

2,1
7 betyg
Redigera Salong Headzone S:t Eriksgatan

Frisörsalongkedjan Headzone, tidigare Frisörcenter, startades 1991 och har välbesökta salonger i centrala stan. Salongerna är specialiserade på hårförlängningar och färg, men de erbjuder även en mängd andra behandlingar samt tips och råd kring hårvård. En av salongerna hittar du precis vid Sankt Eriksplan.

I den ljusa och moderna lokalen på S:t Eriksgatan erbjuder man allt från klippningar till keratinslingor, festuppsättningar och andra hårbehandlingar till humana priser. Störst fokus ligger på extensions och färg. Hårförlängningarna utförs med äkta löshår, som är importerat från kända löshårsfabriker i Italien, och metoderna är skonsamma. Här ingår tejp-hår och keratin. En komplett samling nyanser finns på lager och gör det möjligt för såväl drop-in som bokade tider.

Produkterna som används är kända. Inom färgbehandlingar arbetar salongen med Wella Professionals färgsystem som ska ge nåde ljusreflektioner och skydd, och för skadat hår jobbar man med Olaplex. Frizzigt hår behandlas bland annat med keratinbehandlingar som innehåller aminosyror och botaniska proteiner. Frisörerna är erfarna och samlar även inspiration kontinuerligt. Man kan även köpa löshår och andra produkter online samt få egen inspiration genom Headzones Instagram-konto där de lägger upp mängder av hårbilder.

Se även Salong Headzone Barnhusgatan, Salong Headzone Rådmansgatan

Användarbilder på Salong Headzone S:t Eriksgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Salong Headzone S:t Eriksgatan av Amanda H.
  • Bild från Salong Headzone S:t Eriksgatan av Amanda H.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 feb 2019

Jag väljer alltid en Headzone-salong när det är dags för mig att fixa till håret. Senast jag var på S:t Eriksgatan gick jag till Tara som gjorde ett fantastiskt jobb med mitt hår. Utöver att jag blev väldigt nöjd med resultatet, kände jag mig... Visa hela »

30 mar 2022

Ringde och bokade klippning åt mig och min dotter, bad specifikt om någon som var bra på kort hår och fick svaret ett det var en frisör ledig för oss samma dag.

Min dotter skulle toppa håret och det gick jättebra men jag visade en bild på... Visa hela »

23 mar 2022

Den värsta frisörupplevelse jag någonsin haft. Gå INTE till Märta!
Jag hade bokat slingor, nyansering samt klippning. Inget speciellt att kommentera på tills jag såg resultatet av slingorna. Trots att jag betalat extra för nyansering i kall ton, var hå... Visa hela »

22 dec 2021

Märta, grymmaste frisören i stan! Så proffsig, service-minded, otroligt duktig och vet exakt vad du vill ha (tom innan du själv vet). . Hon är helt magisk och trollar med håret till en nivå jag aldrig varit med om tidigare (och då har jag varit hos må... Visa hela »

8 maj 2021

Väldigt missnöjd med färgningen av mitt hår. Dessutom fastnade en hel del av färgen på huden i ansikten, som var jättejobbigt att få bort efteråt. Därtill tog de mer betalt än det var bestämt från början.

7 mar 2019

Katastrofalt besök. kom kl.10.30 med ljusbrunt hår ofärgat och behövde hjälp med gröna toner i längderna. Klar 16.30 då hade jag haft limegrönthår, rött hår, orange och grönrandigt hår. Och tillslut blev jag mörkbrunett... Visa hela »

7 apr 2019

Varnar för denna salong! Hon som klippte och färgade lyssnade inte alls på vad jag sa utan jag fick precis tvärt emot vad jag sa att jag ville ha..om ni vill ha ett slarvigt och oönskat resultat för 3000 kr är det hit ni ska vända er... besviken

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.