Rapunzel of Sweden

3,7
3 betyg
Frisör
Rapunzel of Sweden
3,7
3 betyg

Rapunzel of Sweden blev snabbt kända för sitt eftertraktade löshår som de levererar till kunder världen över – bland annat till kända stylister i Hollywood. Salongen och flaggskeppsbutiken i Stockholm hittas på Regeringsgatan och här erbjuds både hårförlängningar och andra behandlingar såsom klipp, färg och styling.

Rapunzel grundades i Umeå 2007 och idag är företaget prisbelönt och en av Nordens största leverantörer av löshår. Flaggskeppet på Regeringsgatan, en av märkets få salonger, erbjuder både behandlingar och löshår som här kan köpas direkt över disk. Frisörerna är utbildade inom Rapunzels löshårstekniker och för den som vill bättra på svallet erbjuds förlängning med clip-on, nail och tejp. Men här kan man även färga, klippa och styla håret, eller få en fristående behandling med Olaplex. Salongen färgar även ögonbryn och erbjuder festuppsättningar med extra volym och lockar.

I den ljusa lokalen kan man känna och klämma på Rapunzels populära löshår som annars finns att köpa online. Utbudet är brett och inkluderar både äkta och syntetiskt löshår i en mängd olika former, men här hittas även peruker, ögonfransar, olika tillbehör och märkets egna hårvårdsprodukter. Tanken är att ge kunderna svallet som de alltid har drömt om.

1 Raciel C.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Rapunzel of Sweden Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Recensioner av Rapunzel of Sweden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Lite dyrt men får bra resultat och extensionsen håller länge. På andra ställen har jag tappat en del men dessa höll verkligen tills de växte ut igen.

Fint!

Brukar aldrig skriva recensioner, men vilken service och kvalitét ni levererar. Blir så otroligt glad när man möts av trevlig & kunnig butikspersonal som kan sitt jobb. Har handlat hos er i flera år, men killen som jobbar hos er nu är grym, behåll han! Kom...

Gjort löshår, blekning av utväxt, slingor och klippt mig här flera gånger under många år nu och det har oftast varit hyfsat bra. Dock fick jag ibland små ojämna mörka fläckar i håret där de missat med blekningen. Fick även o...

1 Raciel C.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
3

Representerar du Rapunzel of Sweden?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Rapunzel of Sweden?

Rapunzel of Sweden ligger på Regeringsgatan 67, 111 56, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).