Barbers of Sweden Hötorget

5,0
5 betyg
Barberare
Barbers of Sweden
5,0
5 betyg

Barberarsalongen Barbers of Sweden huserar på Sveavägen strax intill Sergels Torg, centralt beläget i Stockholm. När du väl hittat hit erbjuds bland annat rakning med kniv, skäggtrimning och klippning utfört av kunniga barberare.

Barbers of Sweden är en stilren barbershop av klassiskt snitt. Här är ambitionen att få fram rätt känsla och utseende både vad gäller skägg och frisyr - bland behandlingarna hittar du allt från traditionell rakning med varma omslag till klippning, skäggtrimning och ansiktsbehandlingen "Black Mask". I salongen står frisörstolarna uppradade framför spegeln, och för den som väntar på sin tur är det bara att slå sig ner i en klassisk lädersoffa.

Bortsett från rakning, klippning och grooming erbjuder Barbers of Sweden även ett stort utbud av produkter att köpa med sig hem. På hyllorna trängs produkter inom hår- och skäggvård från utvalda varumärken som är handplockade av barberarna själva. Behöver du hjälp och råd kan du även be om rekommendationer för just din hud- eller hårtyp.

Salongen erbjuder också barnklippning och har speciella priser för både barn och pensionärer.

 

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Barbers of Sweden Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Recensioner av Barbers of Sweden

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Texten har översatts automatiskt.

Ålder är bara ett nummer, Barber är den bästa med sina färdigheter. Jag rekommenderar henne om du vill se ut som en Boss!

Super Nöjd!
Bra bemötande och trevlig barbershop.
Känner mig som en ny människa 👏

Texten har översatts automatiskt.

En av de bästa professionella tjänsterna jag har fik på mitt första besök och kommer att fortsätta på frisörer i Sverige barbershop, bra välkomnande och vänliga tjänster med kunskap personlig och kvalitet.
Detta barbershop kommer att vara...

Texten har översatts automatiskt.

Super nöjd!

Mycket mycket trevlig barbershop.

Känna sig som en ny människa

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
5

Representerar du Barbers of Sweden Hötorget?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Barbers of Sweden Hötorget?

Barbers of Sweden Hötorget ligger på Sveavägen 14, 111 57, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).