Creative Headz Sveavägen

4,3
3 betyg
Frisör
Creative Headz
4,3
3 betyg

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos salongen på Sveavägen finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar den moderna salongen som har inretts med bandaffischer på väggarna och rokokomöbler i loungen. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för dem alla är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

1 Adriana C.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Creative Headz Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av Creative Headz

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Wow! Nathalie är en grym frisör som vet vad hon gör. Jag är så nöjd efter mitt besök hos henne! Hon tittade på mig och mitt hår och visste exakt vad som skulle göras, grymt proffsigt! Och vilken cool salong! Jag kan verkligen rekommendera Natha...

Åhhh känner mig så sommarfin efter att Nathalie gjorde mitt hår ❤️❤️ tips alla ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 Adriana C.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Representerar du Creative Headz Sveavägen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Creative Headz Sveavägen?

Creative Headz Sveavägen ligger på Sveavägen 33, 111 34, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 200m).