Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist

5,0
7 betyg
Frisör
Mirres
5,0
7 betyg

Mirres är en väletablerad frisörsalong på Fridhemsplan som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar och vägleder kunderna inom hår, hud och skönhet. Här kan du bland annat klippa dig, färga håret, göra en hårförlängning eller boka in en laserbehandling.

Mirres har funnits på Kungsholmen i över 30 år och har många stamkunder samt nya kunder som kommer på rekommendation. Här jobbar utbildade frisörer som har gesällbrev och som håller sig uppdaterade kring de senaste trenderna inom klippning, färgning och styling genom olika kurser. Målet är att man som kund alltid ska känna sig nöjd. Bakom salongen står grundaren Mirre, som även har mästarbrev. Utbudet av behandlingar är stort och inkluderar bland annat hårbehandlingar såsom klippning, slingor och färg, olika inpackningar och hårförlängningar. Salongen samarbetar även med floristen Maria Wiberg när det kommer till att använda blommor i håruppsättningar.

Det går även att boka in olika laserbehandlingar om du exempelvis har åldersfläckar, pigmentförändringar, ärr eller vill bli av med hårstrån eller en gammal tatuering. Salongen erbjuder laserbehandlingar med Superbium bios och arbetar med sin egen Erbium YAG-laser, som gör så att kollagenet drar ihop sig. Mirres är medlemmar i både Frisörföretagarna och Svenska Laser-Medicinska Sällskapet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Recensioner av Mirres

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Bästa klippningen någonsin så proffsig

Texten har översatts automatiskt.

Jag har varit på flera hår salonger i Stockholmsområdet och Mirre är lätt den bästa frisören jag har varit på. Jag avhuggna mitt hår och fick en lob, och jag älskar det!

Älskar detta ställe! :D

Jättebra service och framförallt är personalen jättetrevlig! Rekommenderar!

Bästa salongen i stan!

Fantastiskt bemötande, kunniga och servic som få.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Texten har översatts automatiskt.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Bokstavligen den sämsta salongen jag någonsin varit på. Hade huvudvärk hela dagen eftersom de var så hårda mot mitt hår. Åkte dit för att få en rak perm, betalade 3500kr. Jag gick tillbaka några dagar efter eftersom mitt hår fortfa...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
7

Representerar du Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist?

Mirres Frisörer Laserklinik & Fransstylist ligger på Drottningholmsvägen 13, 11242, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 100m).