Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Headzone Rådmansgatan

3,1
11 betyg
Redigera Salong Headzone Rådmansgatan

Frisörsalongskedjan Headzone startade 1991 och hette tidigare Frisörcenter. Salongerna ligger i ljusa lokaler mitt i stan och specialiserar sig främst på extensions och färg, men de erbjuder även mängder av andra behandlingar. En av salongerna ligger på Rådmansgatan i Vasastan.

Utbudet rymmer allt från klippningar till keratinbehandlingar och festuppsättningar. Kanske behöver du lite anti-frizz eller folieslingor. Oavsett vilket är tanken på Headzone att prisnivåerna ska ligga på en human nivå. Fokus ligger först och främst på hårförlängningar och hårfärgningar, men utbudet är brett. Förlängningarna utförs med äkta löshår från ledande löshårsfabriker i Italien, och metoderna varierar från tejp-hår till keratin. När det kommer till färg arbetar man med Wella Professionals färgsystem som både ska ge ljusreflektioner och skydda hårstråna.

Produkterna på salongen är välkända, bland annat används Olaplex för skadat hår, och man ska inte heller behöva stressa sig igenom en behandling. För såväl klipp som färg avsätts den tid som behövs. Frisörerna har både utbildningar och yrkeserfarenhet bakom sig, och de besöker även mässor för att få idéer och kolla in nya trender. Kunder kan få tips och råd kring hårvård och produkter, och för den som behöver extra mycket inspiration är det bara att ta en titt på salongens Instagram-konto.

Se även Headzone Kungsholmsgatan, Salong Headzone S:t Eriksgatan

Användarbilder på Salong Headzone Rådmansgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 feb 2019

Det här är den första salongen i Stockholm som jag har besökt, där jag har blivit nöjd med resultatet. Numera väljer jag alltid någon av Headzones tre salonger när jag ska fixa håret – just för att jag vet att det blir bra. Vid besö... Visa hela »

20 aug 2018

Jättedålig och otrevlig personal som inte tar ansvar för när dem förstört ens hår. Fick motsatsen till vad jag bad om och när jag ringde och skulle få en ny tid till att fixa håret så säger dem att dem inte kan hjälpa en osv. Sjuk... Visa hela »

28 dec 2018

Alltid nöjd när Nicklas har fixat mitt hår. Kreativ och grym på både klippning och färgning.

15 mar 2020

Översätt till svenska »

Jag var inte så missnöjd med klippningen som sådan, trots att jag fick envisas för att få det ens i närheten så kort som jag ville. Nej, mitt missnöje är främst för priset. 540 kr för drygt 15 minuter (som inkluderade att få hå... Visa hela »

17 jul 2017

Bokade en tid hos en av deras traniee för folieslingor, jag har ganska långt hår och är van att det brukar kosta lite mer dock hade det inget alternativ på bokningssidan för kort eller långt hår. Det skulle kosta 990 kr enligt hemsidan och när jag k... Visa hela »

9 jun 2019

Jag gjorde en kebelo behandling blev jätte missnöjd med resultatet. Jag har gjort det flera gånger förut och efter en kebelo behandling har jag alltid haft mycket glans i håret och inget frizz och supermjukt hår, men inte denna gång. Kändes väldigt sl... Visa hela »

3 okt 2018

Priset är mycket högre än vad som står på hemsidan så hör er för ordentligt innan. Kommer inte besöka denna salong igen då frisörerna inte är särskilt kunniga.

21 nov 2017

Får alltid ett trevligt bemötande och känner mig alltid trygg i stolen! Kan starkt rekommendera Stephanie som gör mig fin varje gång!

20 nov 2017

Stephanie är bäst!❤

20 nov 2017

Rekommenderar varmt! Alltid nöjd när jag varit där. Trevlig och proffsig personal.

14 aug 2017

Även om man inte är jättenoga med sin frisyr bör man ha betänkligheter för att gå hit. En del frisörer är riktiga klåpare.

Jag har provat tre frisörer och blev inte nöjd någon gång men sista klippningen var droppen. Visa hela »

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 nov 2017

Världens bästa frisör arbetar här! Blir alltid nöjd. Skulle aldrig låta någon annan frisör röra mitt hår. Stephanie you ROCK!
Hon är inte så pjåkig att titta på heller (; GOD BLESS

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.