Serenity Stockholm

1,7
3 betyg
Frisör
Hemsida
Serenity Stockholm
1,7
3 betyg
Hemsida

Teamet på Serenity har skapat sig en harmonisk och ljus salongsmiljö att jobba i. Här på Riddargatan 10, två minuter från Stureplan, erbjuder man en toppmodern salong med alla de senaste behandlingarna. Möt ett stort gäng frisörer som alla brinner för det de kan bäst.

Konkurrens medför ofta upptrissade priser och pretentioner långt utöver kunders önskan och förväntningar. Serenity har en annan bild av service. Här möts man som kund av en omedelbar avkopplande atmosfär, ett vänligt leende och ett bra utbud. Helheten verkar ligga medarbetarna varmt om hjäratat. Innan man vet ordet av så sitter man, likt på ett spa, avslappnad i väntstolen med en rykande kopp kaffe i hand. Att man befinner sig på en av de mest centralt belägna och trendiga salongerna i stan, det syns i menyn och utbud, men inte i attityd och stelhet. Redaktionen höjer ett ögonbryn - många är nämligen erfarenheterna av den andra sorten.
Just därför är det så befriande att kliva in på Serenity, ha en idé om vad man vill göra samtidigt som man vet att man kan få guidning och vägledning utan att någon tittar snett på en. Det syns även på salongens klientel, som varierar mellan ålder och kön. Utbudet av produkter gör heller ingen besviken med marknadsledande märken som L'oréal Professionnel, disp och Alterna.

Som den nytänkande och innovaitva salong som man ändå är, gillar man att ligga i framkant med klipp- och färgtrender. Kom förbi för en kostnadsfri konsultation och prova någon ny kul behandling eller kör på safemode, det är upp till dig! Hur du än gör blir resultatet på Serenity lyckat.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Serenity Stockholm Användarbilder

Recensioner av Serenity Stockholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 mars 2020

Var här en gång och färgade håret, men höll på att svimma när de skulle ta betalt i kassan, det är superdyrt. Så tips, kolla upp vad din färg kommer kosta innan du sätter dig i frisörstolen! Var inte supernöjd med färgen helle... Visa hela »

2 juli 2020

Gick hit för jag läst att Bianca Ingrosso går hit och hon är som mig mörkhårig i grunden men har blivit blond med Ranias hjälp på kliniken. Jag bokade tid hos en annan frisör eftersom hon var fullbokad. Fick tjocka gula slingor i håret. Han blev... Visa hela »

4 maj 2020

Ofräsch salong, otrevlig frisör!
Gick dit för att min riktiga frisör var fullbokad. En frisören S från klippoteket klippte och färgade mig. Mitt hår blev slitet och grå! Sjuka priser, så kolla priserna innan du går in där.