Guiden till gamingcenter i Stockholm

Guiden till gamingcenter i Stockholm

Oavsett om du är den som gamear lite då och då för skojs skull, eller den som ställer upp i stora gamingtävlingar och LAN-event, kan det vara roligt att gå till ett riktigt gamingcenter. Här kan du träffa likasinnade som älskar datorspel lika mycket som du gör, kanske hittar du en ny vän att spela med? I huvudstaden finns det ett gäng ställen dit du kan gå just för att spela dina favoritspel. Här är guiden till bra gamingcenter i Stockholm.

Ett av världens största

Inferno Online på Odengatan är ett av världens största gamingcenter, och har dessutom filialer på Södermalm och i Täby Centrum. Här kan du hitta alla möjliga spel som spelas på uppgraderade datorer i toppskick. Det finns även en tv-spelshörna för den som hellre ägnar sig åt det.

Red Bull Gaming Sphere

Hemsida

En värld av gaming

I början av 2020 öppnade Red Bull Gaming Sphere i anslutning till Inferno Online på Surbrunnsgatan. I den 280 kvadratmeter stora lokalen samsas den senaste tekniken och spelen med turneringar, workshops och produktion – här händer det mesta.

Kappa

Hemsida

E-sport på skärmarna

På Kappa Bar kan du både spela spel själv och titta på e-sport som visas på skärmarna. Här kan du spela spel som Call of Duty, Fortnite, Halo bland många andra. I baren serveras ett urval av öl samt olika sorters hamburgare och snacks.

N3rds Bar
N3rds Bar
N3rds Bar
N3rds Bar

N3rds Bar

Retro-spel

Vill du uppleva nostalgiska tv-spel i äkta retrostil så kan du på N3rds Bar spela på konsoller som Super Nintendo, Nintendo 64 och Gamecube. När du blir hungrig finns en meny fylld med olika sorters hamburgare och snacks som nachos och quesadillas. Observera att det är 18-årsgräns.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta