Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Inferno Online Stockholm

5,0
2 betyg
Redigera Inferno Online Stockholm
Inferno Online Stockholm

Inferno Online är världens (enligt uppgift från dem själva) största online gamingcenter. Datorerna uppgraderas frekvent för att hålla måtten enligt de allra senaste spelen. Och många spel finns att välja mellan; allt som är aktuellt, från action och RPG till sport och strategi. Här finns även en större Xbox-hörna med slappa fåtöljer och många spel att välja mellan. Att boka upp en natt för gibb med polarna leder ofta till succé.

Användarbilder på Inferno Online Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 maj 2015

Riktigt coolt att Stockholm kan erbjuda såna här ställen. Tror det är världens största internetcafé (eller gamingcenter bör man nog kalla det). Väldigt mycket fräschare än sina konkurrenter, men fortfarande sunkigt på en lagom nivå... Visa hela »

7 mar 2019

En storstad i Sverige är inte en storstad om man inte har ett ställe där man kan lana och spela datorspel! Finns även ett på söder. Håller med Adam, lite sunkigt på en lagom nivå men värt priset.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.