Guiden till Stockholms bästa badrumsbutiker

Guiden till Stockholms bästa badrumsbutiker

Badrummet är en sådan typisk plats i hemmet som man gärna vill renovera, eller göra om. Vare sig man vill fräscha till något, ändra stilen eller göra om från golv till tak så är det bäst att vända sig till en badrumsspecialist, som är expert på området. Det finns en mängd olika stilar, material och prisnivåer att välja bland och valet ligger helt i dina händer – vårt jobb är att presentera valmöjligheterna för dig. Här har vi samlat bra badrumsbutiker i Stockholm där du kan få hjälp med att förverkliga dina badrumsdrömmar.

Innehållsförteckning
 1. Bra badrumsbutiker i Stockholm
  1. Kvänum – Anno 1923
  2. Badrumsbutiken – Allt och lite till
  3. Kvik – Skräddarsydda lösningar
  4. Marbodal – Fokus på personlig service
  5. Badrumsfixaren – Renoveringsexperter
  6. Badrumsspecialisten – 40 års erfarenhet
  7. Italienska badrumsbutiken – Design à la Italien

Bra badrumsbutiker i Stockholm

Kvänum

Hemsida

Anno 1923

Här samsas funktion, design och utseende sedan 1923 då snickaren Gustav Johansson startade Kvänum. Stilrena snitt, modern design och hög kvalitet står i fokus när du får ditt badrum gjort via denna badrumsbutik, som du hittar på Östermalm.

Badrumsbutiken

Hemsida

Allt och lite till

På Södermalm i Stockholm hittar du denna badrumsbutik, med ett namn som inte lämnar några frågetecken. Här hittar du såväl tillbehör som helhetslösningar och en webbshop med ännu större utbud, om du föredrar att göra dina inköp online.

Kvik

Hemsida

Skräddarsydda lösningar

Råd, tips och personlig service för dig som har frågor och funderingar när det kommer till badrum. Kvik har flera butiker i Sverige, varav denna hittas centralt belägen på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Inspireras av olika badrum och få hjälp med att ta fram en perfekt lösning för just dig och dina behov.

Marbodal

Hemsida

Fokus på personlig service

Personalen på Marbodal har ett stort intresse för att hjälpa dig att hitta det du vill ha, från början till slut. De kan hjälpa dig med att mäta och föreslå material och funktioner som skulle passa just ditt hem. Marbodals butik huserar centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm.

Badrumsfixaren

Hemsida

Renoveringsexperter

Kompletta lösningar vare sig du vill ha råd eller redan är säker på vad du är ute efter. I denna butik intill Vanadislunden finns ett stort utbud och du får hjälp med att ta fram såväl design som praktiska lösningar.

Badrumsspecialisten

Hemsida

40 års erfarenhet

Familjeföretaget Badrumsspecialisten, som du hittar på Birger Jarlsgatan, har över 40 års erfarenhet av badrum. Med den spetskompetensen kan de hjälpa dig att utforma ditt badrum efter just dina önskemål. Sortimentet som erbjuds är brett och rymmer allt från kakel, WC-stolar och badkar till duschväggar och övrig badrumsinredning.

Italienska badrumsbutiken

Hemsida

Design à la Italien

Har du en förkärlek för italiensk design? På italienska badrumsspecialisten har personalen god kunskap och expertis kring just detta. Du hittar dem i Vasastan, nära både Odenplan och Rådmansgatans tunnelbana.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;