Asplund Asplund

Guiden till Stockholms bästa köksbutiker

Är det dags att förnya och renovera köket där hemma, i sommarhuset eller på kontoret? I Stockholm finns det flera bra köksbutiker som erbjuder personlig service, uppritning och hjälp med materialval, smidiga beställningar samt montering – allt för att du ska få det bästa slutresultatet. I denna guide har vi samlat Stockholms bästa och mest omtyckta köksbutiker, som passar för alla olika typer av plånböcker. Här hittar du den hjälp som behövs för att renovera köket så smidigt som möjligt.

Innehållsförteckning
 1. Bästa köksbutikerna i Stockholm
  1. Asplund – Skandinavisk design
  2. Boffi – Italiensk design
  3. Marbodal – Flera olika kökstyper
  4. Kvik – Förverkligar din köksdröm
  5. Ballingslöv – Individuell service
  6. Bulthaup – Tidlöst och exklusivt
  7. SieMatic & Köksarkitekterna – Exklusiva kvalitetskök
  8. Planoform – Exklusiv italiensk design
  9. HTH – Guidad hjälp
  10. KitchenLab – Enormt utbud av köksutrustning
  11. Cordon-Bleu – Praktiskt och prisvärt

Bästa köksbutikerna i Stockholm

Asplund

Skandinavisk design

På Sibyllegatan intill Östermalmstorg ligger Asplund, en välkänd inredningsaffär som har satt skandinavisk design på kartan. Asplunds egendesignade kök erbjuder givetvis kvalitet, men även det estetiska håller hög klass och alla detaljer är väl genomtänkta. Praktiskt och funktionellt är ledorden och insidan är lika genomtänkt som utsidan.

Boffi

Hemsida

Italiensk design

På Östermalm kan du på vida världskända Boffi få ditt kök designat och skapat med en sydeuropeisk fingertoppskänsla. Här hittar du stilrena och avskalade kök att bli inspirerad av – perfekt för finsmakaren som vill skapa ett unikt och exklusivt kök i hemmet.

Marbodal

Hemsida

Flera olika kökstyper

Butiken i Stockholm har ett brett sortiment och hjälper dig att skapa rätt inredning efter just dina behov. Här hittar du allt från lantliga till moderna och klassiska kök. Marbodal erbjuder kontrollmätning av ditt hem och föreslår material och inredning som fungerar ihop. Du kan även lägga beställningar via deras webbutik.

Kvik

Hemsida

Förverkligar din köksdröm

I butiken på Birger Jarlsgatan får du all hjälp du behöver för att hitta den perfekta kökslösningen för ditt hem. Spatsera bland utställningar och låt dig inspireras, eller ta hjälp av personalen för att hitta rätt oavsett vilken typ av kök du är ute efter att skapa. I butiken står dansk design verkligen i fokus.

Ballingslöv

Hemsida

Individuell service

I den 540 kvadratmeter stora butiken på Åsögatan på Södermalm, kan du ta del av Ballingslöv senaste sortiment inom kök. Här arbetar personalen individuellt med varje kund och hjälper till genom hela processen – från ett första möte till monteringen i ditt hem. Spatsera bland luckor, bänkskivor och vitvaror och låt dig inspireras av det breda utbudet.

Bulthaup

Hemsida

Tidlöst och exklusivt

På Bulthaups showroom, beläget på Karlavägen, kan du hitta i princip allt för det mer exklusiva och tidlösa köket – från hela kökslösningar till smarta accessoarer. Här vill de inspirera kunden och framhäva det unika med Bulthaups design, men erbjuder också personliga ritningar och begripliga specifikationer för det kök du faller för.

SieMatic & Köksarkitekterna

Hemsida

Exklusiva kvalitetskök

SieMatic är en av världens ledande tillverkare av exklusiva kvalitetskök. I butiken belägen på Gärdet kan du gå på köksutställning för att inspireras, boka möte för att få personlig service samt beställa dina produkter. Visionen är att erbjuda dig ett kök som ska hålla länge och som förhöjer hela upplevelsen av ditt hem.

Planoform

Exklusiv italiensk design

Planoform på Karlavägen skräddarsyr exklusiva kök i världsklass som utmärker sig. Här hittar du några av världens främsta varumärken inom köksdesign, som sätter materialet i fokus och värnar om detaljerna. Visionen är att kunna leverera den typ av kök som du alltid har drömt om.

HTH

Hemsida

Guidad hjälp

På HTH Köksforum på Odengatan kan du boka ett möte så att du i lugn och ro kan få personlig vägledning av en köksdesigner till det kök som passar ditt hem och din stil. HTH-köken är tillverkade och designade i Danmark och har ofta eleganta och skandinaviska uttryck.

KitchenLab

Hemsida

Enormt utbud av köksutrustning

På KitchenLab, beläget på Birger Jarlsgatan, hittar du i stort sett all köksutrustning du behöver. Butikens sortiment riktar sig till både proffs- och amatörkockar och kan erbjuda över 8 000 utvalda produkter från 200 tillverkare. Är du på jakt efter köksredskap, köksmaskiner, stekspadar eller kanske grillar och spisar? Då är det hit du ska bege dig.

Cordon-Bleu

Hemsida

Praktiskt och prisvärt

Cordon-Bleu på Vasagatan öppnade redan 1974 och har sedan dess varit en given destination för den som är ute efter praktiska och prisvärda köksprodukter av hög kvalitet. Hit letar sig både nya och gamla kunder för att botanisera bland köksredskap för finsmakare.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta