Gokart Stockholm Gokart Stockholm

Här kan du åka gokart i Stockholm

Gokart är ett fartfyllt äventyr och en rolig aktivitet för såväl kompisgäng som vid möhippor, svensexor, kickoffer och teambuilding. Det finns flera ställen där du kan köra gokart i Stockholm och både få utlopp för tävlingsinstinkten och en härlig adrenalinkick. Tryck gasen i botten och se vem i gänget som är nästa Hamilton. Vi guidar dig till Stockholms bästa gokartställen där du kan släppa loss din inre racerförare.

Innehållsförteckning
 1. Gokart i Stockholm
  1. Gokart Stockholm – Gokart med extra allt
  2. Actioncenter – Gokart på sjön
  3. Gokartstadion Ös-We Ring – Gokartbana i originalskick
  4. Järfälla Hyrkart – Ensamma i Sverige med racerkart
  5. O'Learys Kista Event Center – Gokart i modern tappning
  6. Stockholm Paintball & Äventyrscenter – Året runt – alla dagar

Gokart i Stockholm

Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm
Gokart Stockholm – Gokartbanor
Gokart Stockholm

Gokart Stockholm

Gokart med extra allt

På Gokart Stockholm hittar du stans snabbaste och längsta gokartbana inomhus. Dessutom finns en mängd andra aktiviteter att roa sig med. Varför inte prova på segwaypolo eller utmana varandra i en tre- eller femkamp med grenar som "twin bullride", boxboll, gevärskytte, "high striker" – och gokart såklart. Det finns även en restaurang där man kan äta något gott efteråt.

Actioncenter

Hemsida

Gokart på sjön

Stockholm Action Center är stans största motor- och äventyrspark, och här kan du ägna dig åt mängder av spännande och fartfyllda aktiviteter. Förutom gokart finns bland annat folkrace, paintball och klättervägg. Gokart kan du köra både inom- och utomhus, och till och med i form av båtracing på sjön. Banorna bjuder på såväl raksträckor som skarpa kurvor, och en härlig och fartfylld upplevelse utlovas.

Gokartstadion Ös-We Ring

Hemsida

Gokartbana i originalskick

På Gokartstadion Ös-We Ring får du köra på den äldsta gokartbanan i originalskick som finns i Sverige. När du bokar finns det olika paket att välja bland med allt från vanlig gokart till långlopp. För dig som vill ta dina racerkunskaper till nästa nivå erbjuds även en gokartskola. Banan är bara öppen under våren och sommaren.

Järfälla Hyrkart

Hemsida

Ensamma i Sverige med racerkart

Järfälla Hyrkart tar emot sällskap på upp till 100 personer som vill testa på något av deras racepaket, från miniracet till Super-GP. De är dessutom de enda i Sverige som erbjuder riktiga tävlingskartar, så kallade racerkartar som är utrustade med högre effekt, bättre däck, lägre vikt och bjuder på en hejdundrande fartupplevelse.

O'Learys Kista Event Center

Hemsida

Gokart i modern tappning

Med sin flotta på 26 elektriska gokarts, som kommer upp i hela 72 km/h, utlovar O'Learys Kista Event Center en rejäl adrenalinkick. Här kör du gokart inomhus, och det finns flera olika paket att välja bland. För dig som vill kombinera gokart med andra roliga aktiviteter finns bland annat bowling och shuffleboard.

Stockholm Paintball & Äventyrscenter

Hemsida

Året runt – alla dagar

På Stockholm Paintball & Äventyrscenter kan du åka gokart alla dagar på året. Testa dina färdigheter som racerförare på gokartbanan som är ca 200 meter lång, 8 meter bred och fylld med utmanande kurvor. Förutom gokart hittar du även aktiviteter som paintball, 4-hjuling, fem-, sju- och tiokamp, klättervägg och skytteranch.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta