Altromondo Yoga Östermalm

4,5
2 betyg
Yoga-studio
Altromondo Yoga
4,5
2 betyg

Yogastudion Altromondo, "en annan värld" på italienska, öppnade vägg i vägg med Filippa K på Grev Turegatan i november 2014. Bortsett från yoga erbjuds bastu, rawfoodbar och en liten butik med kläder, accessoarer och andra produkter "för kropp och själ". Tanken är att erbjuda träning, avslappning och bra mat under ett och samma tak. Bland klasserna hittar du exempelvis anusara, vinyasa, ashtanga, yinyoga och yoga för killar. Grundaren Jennie Liljefors har över tio års erfarenhet som yogalärare och erbjuder även PT-yoga.

Besökarnas bilder från Altromondo Yoga Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Recensioner av Altromondo Yoga

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Älskar den här studion! Inredningen är supermysig och salen ljus med uppvärmda golv och rustad med bra verktyg. Bemötandet är fantastiskt från reception liksom lärare - man känner sig alltid väldigt välkommen. Bra utbud av olika klasser på...

Ambitiös yoga studio i rogivande omgivning, mysig och modern inredning och fina verktyg. Små detaljer som de vackra trägolvet (istället för gym-liknande plastmattor) gör mycket. Jenny, grundaren och hennes team är vänliga och glada. Hit går jag gär...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
2

Representerar du Altromondo Yoga Östermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Altromondo Yoga Östermalm?

Altromondo Yoga Östermalm ligger på Grev Turegatan 18, Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 150m).