Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Altromondo Yoga Östermalm

Yogastudion Altromondo, "en annan värld" på italienska, öppnade vägg i vägg med Filippa K på Grev Turegatan i november 2014. Bortsett från yoga erbjuds bastu, rawfoodbar och en liten butik med kläder, accessoarer och andra produkter "för kropp och själ". Tanken är att erbjuda träning, avslappning och bra mat under ett och samma tak. Bland klasserna hittar du exempelvis anusara, vinyasa, ashtanga, yinyoga och yoga för killar. Grundaren Jennie Liljefors har över tio års erfarenhet som yogalärare och erbjuder även PT-yoga.

Se även Altromondo Yoga Lidingö

Användarbilder på Altromondo Yoga Östermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Altromondo Yoga Östermalm av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 maj 2019

Älskar den här studion! Inredningen är supermysig och salen ljus med uppvärmda golv och rustad med bra verktyg. Bemötandet är fantastiskt från reception liksom lärare - man känner sig alltid väldigt välkommen. Bra utbud av olika klasser på... Visa hela »

30 okt 2018

Ambitiös yoga studio i rogivande omgivning, mysig och modern inredning och fina verktyg. Små detaljer som de vackra trägolvet (istället för gym-liknande plastmattor) gör mycket. Jenny, grundaren och hennes team är vänliga och glada. Hit går jag gär... Visa hela »