Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sturebadet

3,1
12 betyg
Redigera Sturebadet

Med både stillhet och rörelse vill Sturebadet hjälpa dig att hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Spa-entrén ger dig en upplevelse för både kropp och själ. Njut av skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik och vacker miljö. Här finns ett turkiskt bad, behandlingar, vattengympa, ett gym och mycket mer.

Användarbilder på Sturebadet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sturebadet av Mimmi S.
  • Bild från Sturebadet av Mimmi S.
  • Bild från Sturebadet av Mimmi S.
  • Bild från Sturebadet av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 mar 2019

Nja, nog blev jag besviken på Sturebadet. Priset för att gå in var 250 kr, vilket dock var lägre än vad jag hade väntat mig, men det förklaras väl av standarden. Första man möts av är omklädningsrummen, som jag upplevde väldigt trå... Visa hela »

22 jan 2021 · Uppdaterad

Hade nog förväntat mig mer av sturebadet, kanske hade man för höga tankar innan man kom dit.
Stort omklädningsrum, bra med plats.
Först besökte vi gymmet. Bra med maskiner och grejer för styrketräningen och kondition. Många sv maskinerna v... Visa hela »

12 maj 2016

Underbar atmosfär, känns lyxigt och avslappnande. Grymt gym, bra mat och trevlig personal. Perfekt när man vill sätta lite guldkant på vardagen.

13 jan 2020

Hur härligt är det inte här? Jag är osäker på om jag tror på himmelriket men om det finns så tror jag att det ser ut som på Sturebadet. Jag skulle i alla fall vilja att det ser ut så! Hur härligt vore det inte att dagarna i ändå... Visa hela »

17 feb 2020

Fick en spadag på Sturebadet i julklapp av min dotter och den blev en fullträff för oss båda! Vi kunde ha suttit i timmar i det 37-gradiga hydrobadet, men det är populärt, så motvilligt klev vi upp och satte oss att vänta på våra behandlingar. F... Visa hela »

18 mar 2020

Överskattat. Massagen var dålig. Tror det var en praktikant jag fick. Går till Leilas Hudvårdsklinik på massage nu varannan vecka. Ganska prisvärt och känns proffsigare trots att det inte är ett väletablerat spa. Tyvärr tror jag att Sturebadet be... Visa hela »

2 jul 2021

Hade dessvärre en mycket dålig upplevelse av sturebadet. Vi betalade 1300 för behandling inklusive spaentré. Vi började med behandlingen och skulle sedan ha en avkopplande stund i hamam delen av spat. Väl där visade det sig att golvet som var i marmor var otrol... Visa hela »

2 jul 2021

Var på sturebadet spa igår. Prövar hamam badet, men när jag ska gå upp märker jag att golvet är extremt halt. Detta leder till att jag halkar rejält och slår bakhuvudet i en marmorpelare. Jag får ett jack och börjar blöda. Jag och min... Visa hela »

15 jan 2020

Fint ställe och lugn miljö. Ni skulle behöva modernisera maskinerna i gymmet aningen

27 maj 2015

Oerhört bra träningsanläggning med pool, gym och diverse behandlingsmöjligheter. Rekommenderas varmt

27 maj 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Vacker plats
Men inte kommersiellt för en krona....

27 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.