Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sats Stureplan

3,8
4 recensioner
Redigera Sats Stureplan
Sats Stureplan

Sats Stuerplan är nyrenoverat och fräscht. De nya omklädningsrummen är super! Här erbjuds en vit sal ("vita klasser" - träning för dig som vill förbättra din rörlighet, balans och muskeluthållighet, med målsättning att nå harmoni i kropp och själ), en Runningsal och en hel personal training-avdelning.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats Stureplan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
15 jan 2020

Min go to-anläggning! Tycker om Sats Stureplan för att det är stort med flera våningar och har bra utrustning, flera stationer för skivstänger t.ex. Det är även lite lugnare (för att vara ett innerstan-gym) vilket kan vara skönt. Finns flera populä... Visa hela »

19 mar 2019 · Uppdaterad

Update: Har precis renoverats! Nyligen öppnat och känns därför inte helt i ordning än. Höjer dock betyget redan nu för blivit väldigt fint och luften var det definitivt inget fel på. Känns otroligt mycket större än tidigare!

Vari... Visa hela »

13 jan 2015

Sats Stureplan har jag besökt både för gruppträningsklasser och för utbildningar. Min recension gäller alltså enbart gruppträningssalar och inte styrketräningsdelen.

Fler och fler träningsanläggingar plockar bort podiet från gru... Visa hela »

27 maj 2014

SATS Stockholms Flagship Gym. Häftigt, snyggt, roliga lösningar, spännande gångar och ett brett utbud av gruppträning.

Jag imponeras varje gång när jag kommer 06.30 och folk redan har tränat och är på väg därifrån, så... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.