Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

The Workout Plan Studio

5,0
3 recensioner
Redigera The Workout Plan Studio
The Workout Plan Studio

The Workout Plan Studio är ett personligt gym avsett för kvinnor i alla åldrar som vill styrketräna i gymmet, köra ett gruppträningspass eller kicka igång träningen med ett bootcamp. Här ligger fokus på gemenskap, träningsglädje och långsiktig hälsa. I de fräscha lokalerna uppmuntrar man till varierad träning med innovativa redskap som battlerope, TRX, slamballs och viktslädar.

The Workout Plan Studio erbjuder gruppträningspass måndag till lördag för alla träningsnivåer. Svettas på cirkelfys, sträck ut dig på yogan eller få upp pulsen i tabata-intervaller tillsammans med andra träningssugna tjejer. Den sista onsdagen varje månad vankas det "Bubbles & Burpees" då man tränar ett svettigt pass som avslutas med bubbel och snacks. Tränar du hellre på egen hand kan du utnyttja det nyrenoverade gymmet som är fullt utrustat med moderna redskap och maskiner.

Om du känner dig vilsen i gymlandskapet, eller bara vill vässa till din träning, finns det möjlighet att boka in PT-timmar såväl individuellt som i grupp. Det finns även träningstillfällen anpassade för nyblivna mammor, samt tonåringar. Efter träningen kan du slå dig ner i deras "fuel bar" där du kan njuta av en hälsosam frukost, smoothie eller snacks. Till The Workout Plan Studio kan man komma oavsett erfarenhet, ålder och fysik.

Användarbilder på The Workout Plan Studio

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 feb 2020

Stockholms fräschaste gym och hjärtligaste stämning. Massa roliga klasser och mycket omtanke att alla ska trivas. För att inte tala om omklädningsrummet, wow!!!

11 apr 2019

Så exklusivt ställe, underbar stämning, grymma pass och så duktiga PT´s.
Sedan så finns det en otroligt fräsch "fuel bar" där du kan få ditt frukostpaket eller en underbar smoothie, mums! Jag har hittat hem!

6 apr 2020

The Workout Plan, tjejgymmet som är starkt vanebildande! Har riktigt svårt att hålla mig därifrån! Härlig ljus, välutrustad och centalt belägen lokal. Fullkomligt underbar och välutbildad personal ger pepp o service man nästan häpnar öve... Visa hela »