Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sats Fridhemsplan

5,0 • 1 recension
Sats Fridhemsplan

Sats Fridhemsplan är ett väldigt uppskattat center. När du väl hittat in och ned genom den diskreta entrén vid S:t Eriksgatan möts du av en familjär anda som triggar viljan till träning. Centret är upplagt över tre plan och här finns två gruppträningssalar och en stor konditionsträningsavdelning.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 apr 2019

Älskar detta Sats! Väldigt fräscht, tror det renoverades någon gång efter 2013, lite osäker på åren men i alla fall under mitt uppehåll som varade några år. Personalen är supertrevliga och deras pass är definitivt en av anlednin... Visa hela »