Lejondals Slott

inga betyg
$$$
Hotell
Romantiskt hotell
Lejondals Slott
inga betyg
Lejondals Slott i en mening: Naturnära slott med design i engelsk stil.

Sagoslottet Lejondals Slott ligger vackert beläget intill Lejondalssjön i Bro och erbjuder en riktigt naturnära upplevelse. Här kan du tillbringa en lyxig weekend med spabehandlingar, ta med jobbet på konferens eller fira bröllop i romantisk miljö.

Lejondals Slott upprättades i slutet av 1800-talet, och har under senare år förvandlats till en destination dit besökare kan åka för såväl kulinariska som avkopplande och festliga upplevelser. Den nya designen har influenser av den engelska kolonialstilen, vilket ihop med den utvändiga tegelrosa stråbruksfärgen och de natursköna omgivningarna skapar en unik atmosfär – något man på slottet kallar ”en brittisk upplevelse på den svenska landsbygden”. 

Slottet inhyser bland annat nyrenoverade mötesrum, hotellrum, en spaavdelning, flera matsalar, salonger och samlingsrum. Dessutom finns här väldens största samling av svenska ginsorter, liksom en vinkällare med utvalda viner varav flertalet mousserande från England. I baren serveras cocktails och drinkar av alla de slag, vilka gärna sällskapar med kökets tapasbricka som också kan tas med till biljardspelet i biblioteket alldeles intill. När det är dags för något mer mättande kan du bege dig till matsalarna, där det serveras vällagad mat på närproducerade och säsongsaktuella råvaror.

Den pampiga miljön gör Lejondals Slott till en omtyckt plats för konferenser såväl som bröllop, galamiddagar och andra festligheter. Här får ni hjälp att planera ett personligt event i både mindre och större skala, och det finns gott om plats för både middag och övernattning. Företaget som vill kombinera konferensen med en rolig aktivitet erbjuds allt från boule och brännboll till tipspromenader och turer med roddbåtarna på Lejondalssjön. 

1 Lisa M.

Besökarnas bilder från Lejondals Slott Bilder

Recensioner av Lejondals Slott

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lejondals Slott!

Representerar du Lejondals Slott?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Lejondals Slott?

Lejondals Slott ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på Lejondals Slott?

På Lejondals Slott serveras bland annat:

  • Internationellt

Var ligger Lejondals Slott?

Lejondals Slott ligger på Lejondals Allé 6, 197 34 Bro.