Såstaholm Hotell & Konferens

inga betyg
Hotell
Konferenslokal
Såstaholm
inga betyg
Såstaholm i en mening: Charmig hotell- och konferensanläggning med restaurang och bar.

Bo, ät och träffas i lantlig herrgårdsidyll

Det som för hundra år sedan var ett pensionat för berömda skådespelare är idag en avkopplande hotell- och konferensanläggning med restaurang, öppen för allmänheten. Med naturskönt läge intill Vallentunasjön är Såstaholm en rofylld plats för par, familjer och företag.

Samla kollegorna, fira en födelsedag eller lämna stadens brus en stund – oavsett tillfälle väntar historisk charm, mat och dryck i en avslappnande miljö. På Såstaholm har storheter som Gustav VI Adolf, Karl Gerhard och Zarah Leander bott och roat sig, och historien lever vidare i väggarna. Idag är det en hotell- och konferensanläggning samt restaurang och bar för både privatpersoner och företag. Man kan även hyra hela herrgården.

Teaterarvet genomsyrar hela upplevelsen, inte minst i de 93 rummen som är inredda i art deco-stil med detaljer hämtade från teatervärlden, och som har namn efter stjärnor som har bott här. Rummen finns i olika storlekar och standarder, och några av dem är inredda av kända scenkonstnärer.

Till restaurangen och baren välkomnas både boende på hotellet och gäster till frukost, lunch eller middag. Här lever man efter säsongerna och lägger stor vikt vid att använda de råvaror som är bäst just nu. Det finns även en vinkällare med över 220 olika viner och ungefär 600 flaskor.

Såstaholm erbjuder även lösningar för konferens, kick-off, teambuilding och affärslunch i lugna omgivningar. Här erbjuds skräddarsydda paket, från dagskonferens till övernattning med möjlighet att boka aktiviteter, mat och dryck, och till och med kostymer ur kostymförrådet.

Herrgården är belägen 21 kilometer norr om Stockholm, intill Vallentunasjön vid Täby kyrkby.

Besökarnas bilder från Såstaholm Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,5
707

Recensioner av Såstaholm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Såstaholm Hotell & Konferens!

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,5
707

Representerar du Såstaholm Hotell & Konferens?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av stämning är det på Såstaholm Hotell & Konferens?

Vi skulle beskriva stämningen på Såstaholm Hotell & Konferens som mysig och lite lugnare.

Serverar Såstaholm Hotell & Konferens lunch?

Ja, Såstaholm har lunchserveringar.

Var ligger Såstaholm Hotell & Konferens?

Såstaholm Hotell & Konferens ligger på Såstaholms Allé 12, 187 70, Täby.