Victory Hotel

4,0
1 betyg
Hotell
Konferenslokal
Victory Hotel
4,0
1 betyg

Victory Hotel i Gamla Stan är ett modernt hotell på flera sätt, samtidigt som den gamla touchen kanske är den mest påtagliga. Checka in här i något av de 45 rumment för ett annorlunda och genuint boende med historia som pryder varje vägg i rummen och genomtänkta detaljer. Vad sägs om vinprovning eller spökvandring på konferensen? Morgonrock och tofflor i varje rum? Eller middag i hotellets restauranger, Leijontornet och Flickan x La Ragazza?

Service: Bastu, relaxavdelning, B&O stereo, LCD TV, minibar, kassaskåp, golvvärme, hårfön, byxpress, AC, morgonrock och tofflor.

Besökarnas bilder från Victory Hotel Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Recensioner av Victory Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Var på konferens här. Underbart läge i Gamla stan.
Total quirky, annorlunda och unik inredning och atmosfär, som är välkommet och bryter den seriösa stämningen. Här omges du av ägarfamiljen Bengtssons privata samling av fantastiska antikviteter.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du Victory Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Victory Hotel?

Victory Hotel ligger på Lilla Nygatan 5, Gamla stan. I närheten ligger Stortorget, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Gamla Stan (ca 150m).