Berns Hotel

2,8
5 betyg
Hotell
Berns Hotel
2,8
5 betyg

Som en del av Berns stora nöjespalats har hotellet en intim boutique-känsla mitt i citys nattlivskvarter. De 82 rummen är modernt och individuellt inredda, och du hittar även gym och frukostsalong. Det supercentrala läget innebär att det är nära till bokstavligt talat allt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Berns Hotel Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
5

Recensioner av Berns Hotel

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Berns hotell!

Kanske ett av de mest välkända platserna i Stockholm. Här finns både hotell, restaurang, bar och nattklubb i samma lokaler.

Själva hotellet har en egen ingång, väldigt vacker med gammal klassisk känsla. Jag borde ett Deluxeru...

·

Perfekt läge, mycket bra och god frukost, fina rum (iaf de lite större) och trevlig personal. Vi hade turen engång och fick det stora rummet med ångbastu och 2 våningar, det var höjer mitt betyg. De mindre rummen är mer som vilket hotell som helst.

Tur att det var extrapris idag för jag har nog aldrig varit på en frukost som varit så smaklös eller ohållbar. Det finns inga skyltar på vad allt innehåller och det glutenfria samt mjölkfria sortiment var väldigt begränsat.

Personalen v...

Har bott på hotellet ett par gånger och är inte superförtjust i rummen. Men det råder inga tvivel om att det finns en fantastisk charm i byggnaden, och så fort man befinner sig i de övriga lokalerna, går det inte att bli besviken.

Interiöre...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,8
5

Representerar du Berns Hotel?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Berns Hotel?

Berns Hotel ligger på Berzelii Park, City, Norrmalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Kungsträdgården (ca 150m).