Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Granit Kungsgatan

4,0
4 betyg
Redigera Granit Kungsgatan

Har du svårt att hålla ordning på saker och ting? Vill du ha något annat än trasiga korgar och otympliga plastbackar? På Granit finner du det mesta i kategorin "ordning och reda" – allt med praktisk funktion, stilren design, bra pris och kvalitet. Förutom förvaring består bassortimentet av porslin, glas, köks- och badrumsartiklar, kontorsvaror, textilier och kryddor. Du kan även hitta en del inredning här.

Se även Granit Västermalmsgallerian, Granit Götgatan, Granit Hornstull, Granit Humlegårdsgatan

Användarbilder på Granit Kungsgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 jan 2021

Gillar granits enkelhet som gör att dom flesta kan hitta något. roligt även att alla grejer inte riktigt bara är uppradade utan mer stylade ihop så man får en känsla av ett hem när man går runt.
Just den här granit hade behövt vara stö... Visa hela »

18 dec 2018

Jag älskar granit. Det är väldigt enkla och snygga designer på sånt som man verkligen vill ha. Har alltid med mig något när jag går ut ifrån just den här butiken. Inte bara är den stor utan den är också väldigt inspirerande. Visa hela »

22 aug 2018

Jag gillar Granit! Trevlig personal, mysig butik. Lite "rörigt" och härligt, vilket gör att man känner sig som hemma. Bra lösningar till kontoret, snygga blommor och härligt naturliga möbler. Gillar man gråskalan ska man verkligen gå hit!

11 sep 2014

Personalen här är underbara hela bunten.

Granit känns ibland lite mainstream, som att det har blivit som ett IKEA i city. Du vet vad du får till ett bra pris men häftigt och coolt? Njae. Jag tycker om det ändå. Precis som IKEA kommer med smarta lösn... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.