Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Granit Kungsgatan

4,0 • 3 recensioner
Granit Kungsgatan

"GRANIT föddes 1997 ur ren frustration. Det var hur lätt som helst att få tag på saker att förgylla livet med och hur svårt som helst att hitta någonting bra att förvara allt i."

Har du svårt att hålla ordning på saker och ting? Vill du ha något annat än trasiga korgar och otympliga plastbackar? På Granit finner du det mesta i kategorin "ordning och reda" - allt med praktisk funktion, stilren design, bra pris och kvalitet. Förutom förvaring består bassortimentet av porslin, glas, kök- och badrumsartiklar, kontorsvaror, textilier och kryddor. (Utöver detta finns även mängder av rolig inspiration och presentprylar!)

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 dec 2018

Jag älskar granit. Det är väldigt enkla och snygga designer på sånt som man verkligen vill ha. Har alltid med mig något när jag går ut ifrån just den här butiken. Inte bara är den stor utan den är också väldigt inspirerande. Visa hela »

22 aug 2018

Jag gillar Granit! Trevlig personal, mysig butik. Lite "rörigt" och härligt, vilket gör att man känner sig som hemma. Bra lösningar till kontoret, snygga blommor och härligt naturliga möbler. Gillar man gråskalan ska man verkligen gå hit!

11 sep 2014

Personalen här är underbara hela bunten.

Granit känns ibland lite mainstream, som att det har blivit som ett IKEA i city. Du vet vad du får till ett bra pris men häftigt och coolt? Njae. Jag tycker om det ändå. Precis som IKEA kommer med smarta lösn... Visa hela »