eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rusty Rose

5,0 • 1 recension
Rusty Rose

Cool och ombonad lifestylebutik mitt i hypade Sofo, bara ett par steg från de mer givna shoppingstråken. Sätt prägel på hemmet med utvald inredning, belysning och textil, allt för en modern look med boho-chica vibbar. Förutom inredning hittar du handplockat mode och schyssta accessoarer som funkar lika bra till den dressade vardagen, som för en kväll på stan. Räkna med personligt bemötande och goda stylingtips.

För den som söker moderna men tidlösa detaljer för både garderob och hem, rekommenderas ett besök till denna Söderbutik. Bakom konceptet hittas ägaren Görel, som med slipad blick väljer butikens sofistikerade utbud. Här hittar du vuxet mode för den medvetna kvinnan, och söker du accessoarer som pricken över i, finns här en hel del att välja på.

Ett personligt hem är under ständig utveckling, och för att ge lyan en eklektiskt intressant mix, kan butikens utbud av textilier, armaturer och utvalda detaljer sätta ny prägel. Ett avstressat besök i den välplanerade lokalen är att föredra, då här finns mycket att inspireras av, både för din egen och för hemmets look. Dessutom hittar du trevliga ting som är perfekta att ge bort till väninnan, syrran eller kvinnan i ditt liv.

Mode har alltid legat Görel varmt om hjärtat, och uppdateringar av varumärken och detaljer sker ständigt. I butikens omsorgsfullt utvalda utbud hittas bland annat märken som Klong, Johnny Was, Rabens Saloner och accessoarer från bland andra Hipanema och Noosa.

Vill du komplettera ditt yttre med en ny signaturdoft, finner du bland annat märken som italienska Profumerie Wally eller den karaktäristiska patchouli-oljan, och för att sätta doft på ditt hem erbjuds ett elegant urval av doftljus och tvål.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Besökte butiken en regnig förmiddag, och trots att det egentligen inte var öppet, blev jag insläppt. Supermysig butik, bra mycket större än vad den ser ut att vara utifrån.

Här kan man lätt bli kvar en bra stund, det finns en hel del godbitar a... Visa hela »