Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Spektrakliniken

3,0
2 betyg
Redigera Spektrakliniken

På Döbelnsgatan hittar man Spektrakliniken. Här ligger man i framkant när det kommer till högteknologisk medicinsk hudvård. I fräscha lokaler kan du genomgå behandlingar som fettreducering, permanent hårborttagning och hudföryngring. Inför alla behandlingar genomförs en personlig konsultation och behandlingsplan. Kontakta kliniken för öppettider och bokning.

Användarbilder på Spektrakliniken Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 apr 2021

Mycket besviken, har köpt paket & lagt ner mycket pengar på mina IPL behandlingar. I och med att det kostar så pass mycket så tänker jag att dem har en mall att följa efter när dem tar bort håret men varje gång är det olika, vissa av dem gö... Visa hela »

10 feb 2021

Är nöjd efter mina IPL-behandlingar. Blev av med pigmenteringar och röda kärl på bara en behandling. Bra maskin och proffsig terapeut.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 maj 2020

Gjorde Velashape3 behandling men absolut inga resultat, före och efter bilderna som kliniken har är bevis. 10 000kr fattigare är jag och Inger jag kan rekommendera.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.